dragol Публикувано Февруари 7, 2006 Публикувано Февруари 7, 2006 (Редактирано) Ето и нещо от мен записано преди мноого години (7-8 някаде). Папчето Сега стила ми е доста по-различен,а и свиря доста по-прецизно , но нямам авторски парчета че да дам да се слушат(свиря предимно по студия,мога да пусна откъси от песни...) :idea: А това ми е профила в www.guitar.com Dragol ,ако някой има желание да погледне малко повече за мен! Редактирано Февруари 7, 2006 от dragol Цитирай
dragol Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) Благодарско!!!Объркал съм се!Парчето се казва "Парчето"...Аз съм написъл Папчето... Редактирано Февруари 7, 2006 от dragol Цитирай
dragol Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 Междо другото аз си търся банда за сериозно свирене и записи!Ако на някой му допада стила ми да пише! Цитирай
dragol Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) Кой е Тоя?Аааааа!Сетих се!Но не намирам нищо общо с него!?А когато съм го записвал не бях чувал за него... Редактирано Февруари 7, 2006 от dragol Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 ти па да не помисли че ти натвърдвам че плагиатстваш имаш завидна техника Цитирай
dragol Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 Интересното е че никога не съм се стремял към определено ниво на техника и не съм свирил специални упражнения.Мисля че това е ключа към доброто свирене!Повече слушане и вадене!А упражненията може би за разсвирване ама и това по принцип не правя като практика!Аве сядам пускам апаратурата и се кефя!Просто съм гледал густото да си правя и малко по малкоко стана хавата!А повече от половината сола в това парче са импровизаций(освен темата да .По принцип това е част от стила ми на свирене-импровизаци мощно!А сега ако го свиря това парче ще го свира както е на записа щото така съм го свикнал да го слушам че... Цитирай
synchu Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 мм и на мен много ми хареса :green: Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Много добро!Евала. Някакво Фендерче ли чувам или си въобразявам? :think: Цитирай
dragol Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 Амиии не е Фендерче!Китарата на записа е Eko Stage Pro!Сега е вече много модифицирана(Тяло от Ясен+Dimarzio YJM+Dimarzio HS3)но на записа си е както се вика "заводска".Тялото е от щпертплат а адаптерите не се знае какви са но определено са по-добри от скуаерските!Ето това е в момента тази китара но от оригинала са останали грифа и механиката... Eko Stage Pro Цитирай
Geo Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Парчето ми хареса.Нямаш ли нещо по-актуално-правено примерно тази година? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 много яко .....много блусарии и яки импровизации..изобщо кефи ме тоз стил....коктейл от стилове от Стиви Рей до Малмстийн и Сатриани Цитирай
dragol Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 Парчето ми хареса.Нямаш ли нещо по-актуално-правено примерно тази година? Амии имам но не са авторски парчета ами само солата съм мислил и свирил... Соло примерно...Но по тия записи искат по спокойно свирене Цитирай
Recommended Posts