Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Ето и нещо от мен записано преди мноого години (7-8 някаде).

Папчето

Сега стила ми е доста по-различен,а и свиря доста по-прецизно :greenball: , но нямам авторски парчета че да дам да се слушат(свиря предимно по студия,мога да пусна откъси от песни...) :idea:

А това ми е профила в www.guitar.com

Dragol

,ако някой има желание да погледне малко повече за мен!

Редактирано от dragol
Отговорено (Редактирано)

Благодарско!!!Объркал съм се!Парчето се казва "Парчето"...Аз съм написъл Папчето...

Редактирано от dragol
Отговорено (Редактирано)

Кой е Тоя?Аааааа!Сетих се!Но не намирам нищо общо с него!?А когато съм го записвал не бях чувал за него...

Редактирано от dragol
Отговорено

Интересното е че никога не съм се стремял към определено ниво на техника и не съм свирил специални упражнения.Мисля че това е ключа към доброто свирене!Повече слушане и вадене!А упражненията може би за разсвирване ама и това по принцип не правя като практика!Аве сядам пускам апаратурата и се кефя!Просто съм гледал густото да си правя и малко по малкоко стана хавата!А повече от половината сола в това парче са импровизаций(освен темата да :).По принцип това е част от стила ми на свирене-импровизаци мощно!А сега ако го свиря това парче ще го свира както е на записа щото така съм го свикнал да го слушам че...

Отговорено

Амиии не е Фендерче!Китарата на записа е Eko Stage Pro!Сега е вече много модифицирана(Тяло от Ясен+Dimarzio YJM+Dimarzio HS3)но на записа си е както се вика "заводска".Тялото е от щпертплат а адаптерите не се знае какви са но определено са по-добри от скуаерските!Ето това е в момента тази китара но от оригинала са останали грифа и механиката...

Eko Stage Pro

Отговорено
Парчето ми хареса.Нямаш ли нещо по-актуално-правено примерно тази година?

Амии имам но не са авторски парчета ами само солата съм мислил и свирил...

Соло

примерно...Но по тия записи искат по спокойно свирене :D