bonzo Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Може.Аз с помощта на виображението си съм го оприличил на подписа на Дейв Уекл,освен ако не е започнал да прави и чинели. Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 Форумът има вграден кирилизатор, който се намира в горния десен ъгъл на страницата със статус OFF. Моля, използвай го занапред! Извинението е без смисъл, тъй като над всеки коментар който постваш или над всяка тема има ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА и обяснение за кирилизатора. IgniteAll Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Океу моля още веднъж ако някой знае телефона на магазин джаз в софия да го сподели - ще му бъда много благодарен Цитирай
kukls Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 малко в страни от темата , но понеже съм в GB от известно време, и си търся евтинийките , попаднах на ето този сайт http://www.guitarampkeyboard.com/ , не само за барабани , всякакви инструменти продават на сносни цени , включително и втора ръка такива . тези дни ще намина директно из магазините им , да поразгледам .. така като гледам как паунда си стои около 2.5лв ,мисля че цените са ОК , несъизмеримо по ниски от тези в томан , мюзикстора и т.н. онлайн шопове из европата ... директно и на място ще попитам предлагат ли аджаба и някакъв вид шипинг до БГ .. мисля че може да е полезно за повечето тук.. поздрави Цитирай
mike_portnoy Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 малко в страни от темата , но понеже съм в GB от известно време, и си търся евтинийките , попаднах на ето този сайт http://www.guitarampkeyboard.com/ , не само за барабани , всякакви инструменти продават на сносни цени , включително и втора ръка такива . тези дни ще намина директно из магазините им , да поразгледам .. така като гледам как паунда си стои около 2.5лв ,мисля че цените са ОК , несъизмеримо по ниски от тези в томан , мюзикстора и т.н. онлайн шопове из европата ... директно и на място ще попитам предлагат ли аджаба и някакъв вид шипинг до БГ .. мисля че може да е полезно за повечето тук.. поздрави Благодаря, това наистина ще е много полезно за всички Цитирай
vihro Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 Малко off по последния въпрос!!! Целият хард на барабанчето ми-пакет 3-5кг/не помня точно/ пристигна от там за точно 3 дни с проследяваща пратка до вратата /спешна пощенска пратка/ за 25 паунда. Цитирай
Recommended Posts