ultramega Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Изминаха точно 40 дни откакто загубих човек, посветил повече от половината си живот на мен . Нямам думи да опиша какво чувствам, както и не умея да напиша музика достойна за това , но загубата за мен е голяма и непоносима. Почивай в мир ... 40 days Track for jam пп. Знам, че тук е по-скоро място за забавление и надали е най-уместно да споделям моята мъка, но който пожелае може да изсвири нещо... ей така просто... кой знае, може баща ми да е на място където може да чуе ... Цитирай
Delyan Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Незнам дали би било достойно да се включвам в нещо толкова лично ... Моите съболезнования. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Знам какво ти е, Причината да съм тук в този форум беше именно загубата на баща ми, и нуждата от отдушник, намерих го в това на което бях забравил, че мога да разчитам, музиката. Искрено съжалявам за баща ти. Цитирай
valitchy Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Съчувствие и подкрепа и от мен. Слушах записите. Музиката помага в такива моменти. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 ultramega, Реших да отговоря на болката ти - първо с думи и мисъл, а с музика ще мога, ако пуснеш траковете за download... Не изпитвай никакви колебания дали поведението ти е уместно или оправдано. Просто ще питам нещо... Дано помогне. Сега, когато баща ти физически не е в този свят, ти питаш ли се какво или кой е обектът на твоята любов? И щом твоята любов към баща ти преодолява материалните условности, защо и неговата любов към теб да не следва същото правило? Няма родител, който да обича детето си и да иска то да се сблъсква със скръбта, потъвайки. А по-скоро да я преодолява, живеейки. И помъдрявайки. Музиката изпълнява и двете условия. ---- Искрени съболезнования! А сега ни пусни тракчето, да го продължим. Щом така си решил, това е най-доброто... Цитирай
ultramega Отговорено Май 18, 2010 Автор Отговорено Май 18, 2010 Благодаря ви... Траковете вече са достъпни за download. Цитирай
Telerig Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Братле... изминаха малко повече от 20 години, когато за мен този ден настъпи, а сякаш беше вчера. Знам единствено, че болката и липсата не намаляват никога, а само с времето чувството за празнота леко се притъпява може би... аз няма да се опитвам да те утешавам, защото знам, че това е невъзможно, но тогава ми помогна музиката с която започнах да се занимавам след няколко години и добрите приятели. Това и до ден днешен са две жизнено важни за мен неща, без които не знам какво бих правил и къде бих бил сега. Убеден съм, че музиката ще бъде твоя опора и мисия, още повече, че тя извира от теб. В това съм се убедил отдавна. Относно приятелите - тук сме и те подкрепяме виртуално, музикално... и въобще. Много ми хареса това, което е написала Ангелина, наистина е повод за креативен, а не за деструктивен размисъл... Цитирай
PlamenM Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Подкрепям те. Знам какво ти е - вече 3 години. Никой никога не си отива - особено цветните хора. Цитирай
Recommended Posts