peshoy2k Публикувано Февруари 5, 2006 Публикувано Февруари 5, 2006 тука една пробичка за миксче само акустична китара, как ви се струва http://www.cmusicforum.com/pi/wash-01.mp3 Цитирай
jFog Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 струва ми се много добре,в съседната тема вярвам чу акустиката,не мисля че по нещо отстъпваш напоследък във всичко което слушам намирам ''северни мотиви '' така и сега , няма да се плашункаш моето е тежък случай Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 епа друже, амиго, тронко мноооо се радвам, вервам вече да започна и малко музика да записвам че в търсене на звук забравих и свирене що е и мелодия, мани, нема я радостта като едно време, па и аз кво съм тръгнал да се оплаквам, те ония с чалгата с едно синтезаторче тип "хитър адаш" хиляди дигат на крака , аз тука се чудим кво да изкарам като звук Цитирай
synchu Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 е пък супер си е мелодийката Аз акустичните акценти (т.е. пауър акордите) бих ги сменил със същите само че с дист. як - ама металург, кво да правиш пп. малко прекалено с високи+средни като че ли ми идва звука, бтв. Цитирай
goal Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 невероватно звучи. това да не е Godin-ка? Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) е пък супер си е мелодийката Аз акустичните акценти (т.е. пауър акордите) бих ги сменил със същите само че с дист. як - ама металург, кво да правиш пп. малко прекалено с високи+средни като че ли ми идва звука, бтв. мда :think: средите определено ше резна, абе и високите са много, тенкс. Абе най-после пускам да записвам и което запиша си е там дето съм го изсвирил, а преди все се чудех ко стаа че не мога да нацеля момента :wall:, побърквах се с тайминга. Иначе китарката е wasburn-че от фактор на ужасно прилична цена за това, което получих , даже не съм сменил струните още Първа и втора бият яко, ама ся нали спестяваме за ПРИАМп аре взимайте го тоз берингер бе, вижте къв запис праи на евтина китара и тва по 8 Редактирано Февруари 7, 2006 от peshoy2k Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) Екстра е , както вече един път писах за тази китарка. Ще кажеш ли какъв е модела , или да викам момчетата и "в багажника и на камбаните" , както казва един наш съфорумец. И музиката е много приятна .... евала ..... Редактирано Февруари 7, 2006 от DeathZone Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 ехе, ся понеже за записи иде реч ще преглътна че съм свирил като улав, ще помоля за съпоставка с този запис http://www.cmusicforum.com/pi/demo.mp3, китарата е абсолютише както съм я записал, но съм намалил средите и съм дал презънс от преампа на китарата, докато онзи запис беше на нулеви корекции и мааалко презънс и после екюта и ревърби. Мене мн мъ кефи, особено като не са добавяни ревърби и др разни, вие какво ще кажете, за запис стаа дума. Детзоун, абе човеко кумир мой, нали ти казах ква е китарата отдавна, чакай пак линк ще ти дам http://www.zzounds.com/item--WASD10CEQ Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) Мерси ... ееххххх старост-нерадост ))) Красива е, не само като звук ...... Браво !!!! Редактирано Февруари 7, 2006 от DeathZone Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 Мерси ... ееххххх старост-нерадост ))) Красива е, не само като звук ...... Браво !!!! китарата мнооооо ме кефи, сааааамо лекинко грифа може би малко да се видят позициите. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 браво ... ама и да си използваш и микрофон при записите... Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 е добре де, кой запис повече ви харесва Цитирай
synchu Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 мен ритъм китарата (арпежите) на първия запис, с малко по-омекотени високи обаче и малко повече бас... Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 мен ритъм китарата (арпежите) на първия запис, с малко по-омекотени високи обаче и малко повече бас... :wall: точно тва дето съм бърникал по записа а аз си мислех че ще звучи по-добре, абе дасе таковам у тонрежиСЕРА Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 много е хубаво....а с един як клавир отзаде ша стане трепач бравусс..пс много благороден звук вади кухето Цитирай
Recommended Posts