Im2ortal Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Здрасти, предтавям ви новата ни песен. Казва се Baby Tell Me, а стилът (май) е Алтернативен Рок. Това е демо и има още доста неща за оправяне, но основната идея е това. Качеството е такова, каквото се очаква от домашен запис. Все още не е изпята, така че това отново е само инструментал. Se7en o' Four - Baby Tell Me Ще се радвам да чуя критиките и коментарите ви! Цитирай
dedomito Отговорено Май 14, 2010 Отговорено Май 14, 2010 Темата е хубава , прелива . Това с разлагането на акордите се е получило много добре . Нещо баса не го чувам добре . Има си всичко песента , остава само вокала и ще стане супер . Бравус и успех ! Цитирай
Adversarius Отговорено Май 14, 2010 Отговорено Май 14, 2010 На мен по-скоро ми звучи в диско-аранжимент. Така е малко постно за рок или алтернатив. Цитирай
Im2ortal Отговорено Май 14, 2010 Автор Отговорено Май 14, 2010 Темата е хубава , прелива . Това с разлагането на акордите се е получило много добре . Нещо баса не го чувам добре . Има си всичко песента , остава само вокала и ще стане супер . Бравус и успех ! То реално погледнато въобще нямаме басист, следователно няма и бас. Търсим басист, но за сега нямаме. Иначе има доста неща за оправяне, солото например, на моменти има някой грешки. Прехода към солото никакъв го няма и т.н. Но все пак мерси за мнението, чакам и още такива! Цитирай
dids Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Интересна ритмика . Чакам вокала . И за предишното парче Ви писах , че барабаните не ми харесват . Барабаните могат да разводнят едно парче или да го надървят . Солото може да е в друга тоналност . Последните тактове солото няма нищо общо с хармонията . Цитирай
Im2ortal Отговорено Май 16, 2010 Автор Отговорено Май 16, 2010 (Редактирано) Ето такива коментари исках! Относно солото .. аз самия не си го харесвам накрая. Така, че като го записваме пак, ще е доста променено. Колкото до барабаните, истината е че са правени на Frooty Loops, понеже нямаме възможност да запишем реални за момента. Мисля че за това се получава така. Редактирано Май 16, 2010 от Im2ortal Цитирай
PIFo Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Интересна ритмика . Чакам вокала . И за предишното парче Ви писах , че барабаните не ми харесват . Барабаните могат да разводнят едно парче или да го надървят . Солото може да е в друга тоналност . Последните тактове солото няма нищо общо с хармонията . ам...радвам се за мнението ти...би ли могъл да ми дадеш малко по конкретна насока за барабаните...?смисал...да ми уточниш каква ти е идеята... Цитирай
dids Отговорено Май 17, 2010 Отговорено Май 17, 2010 Изказвам мнение при полужение , че няма вокал и бас ! Барабаните в началото са добри . При темата на китарата има едно като тремоло което се повтаря няколко пъти . Първиат път е интересно , но дали после е удачно . Може би трябва и при преминаването към различните ритмики да има брейк . Не е нужно да е виртуозен , просто нещо да подава , а не с едно спиране . Мисля , че и времетраенето на парчето трябва да се скъси с 12- 15 секунди . Иначе като цяло има хляб ( бе аз и предния път Ви казах , че и салам може да излезе ) . Бачкайте !!!! Цитирай
Recommended Posts