shtrexa Публикувано Май 13, 2010 Публикувано Май 13, 2010 Завършвам Нов Български Университет с поп-джаз китара. Ориентиран съм повече към джаза но съм отворен към всичко. За всеки, който има желание намирам се в София, кв. "Стрелбище" но скоро ще се местя в "СВ. Троица". 0887 013 600 - Щерион :-))))) Малко видео за представяне: Цитирай
naster Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 Здравей! Какви са ти възможностите за след 17:30 часа 1 или 2 пъти седмично? Ниво: много начинаещ. Казват ми, че мога да се науча и сам да свиря, но ме притеснява факта, че някои основни неща ще ги науча грешно или вече съм ги научил грешно. Имам електрическа и класическа китара, не е проблем да ги развозвам по принцип. Цитирай
shtrexa Отговорено Май 28, 2010 Автор Отговорено Май 28, 2010 Здрасти, удобно ми е по всяко време но вече не съм в Стрелбище а в Света троица (до кино Арена запад). Пиши ако все още искаш да идваш на уроци :-)) Цитирай
naster Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 Вече съм в Света Троица :-))) На 8-ми юни се връщам в София, така че ще се чуем въпросната седмица, да се уговорим нещо. Цитирай
Recommended Posts