Glacierise Публикувано Февруари 5, 2006 Публикувано Февруари 5, 2006 Та - тряба ми някоя подробна и на професионално ниво книга за MIDI sequencing. В общи линии се справям, обаче в тънкостите, които са необходими, за да се направи максимално 'живо' MIDI имам някои бели петна. Ако някой е виждал такива книги или други образователни ресурси, да сподели Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Ще погледна дали имам нещо из архивите. Ти някакви курсове ли караше по това, че съм останал с подобно впечатление...? Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Отговорено Февруари 5, 2006 Имам един такъв курс в НБУ, да. А и мисля да вкарам пак оркестралните неща в моята музика - ако не в основния проект, в някой друг Цитирай
SGEORGE Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Ами провери в книжарницата до Народния театър!Има интересни книжки точно за тия неща! Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 Гледах миналата седмица. Точно за MIDI не намерих. Иначе за класическа оркестрация - набавих си Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 На български ли държиш да е? Качествени книги и учебници във виртуален вид на английски има (особено оркестрационни, аранжимент и т.н.). Нещо много специално, дето малко хора го имат и не е сканирано, може да се поръча и по Интернет (както аз направих и ще ходя да си го вземам след малко). За МИДИ предполагам е фраш, потърси - мулето, торентите... Цитирай
Recommended Posts