makros Публикувано Май 10, 2010 Share Публикувано Май 10, 2010 (Редактирано) Здравейте. преди 2-3 седмици си купих една класическа китара втора ръка... http://makros-cherniqt.hit.bg/IMGP1161_1253816962.jpg можете ли да ми препоръчате някакви видео урочета от нета като за начинаещ... намерих и едни книжки на юли марков. и ако може да ми кажите някакви найстина лесни песни като за начинаещ, който се мъчи да свири от 2-3 седмици. пробвах Хей момиче на БТР и Nothing else matters на Metallica, но и на двете съм стигнал само до началото.... нощо ми е зор извинявам се, ако вече има такава тема. нов съм в този форум, потърсих и с търсачката, но нещо не открих такава тема и за това пиша.... благодаря много. поздрави .::. Редактирано Май 10, 2010 от makros Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 Книгите на Юли стигат за мнооого повече от 2-3 седмици. Те са добро четиво за начинаещи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makros Отговорено Май 10, 2010 Автор Share Отговорено Май 10, 2010 абе нещо не ми се получава свиренето с перце имам в предвид, когато се свири с перце надолу-нагоре и т.н. особено, когато трябва да слагам акцент на третия удар да речем много ме мъчи това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Отначало е важно да чатнеш теорията от книжките на Юли, от там се научи да хващаш акордите правилно, и да можеш да ги сменяш Добра песен като за начало е Knocking on heavens door в акустичен вариант Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spineless Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 Ама виж и теорията, иначе уроци колко щеш: http://justinguitar.com/en/BC-000-BeginnersCourse.php Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
-Milen- Отговорено Май 11, 2010 Share Отговорено Май 11, 2010 според мен е добре и да ги имаш книжките но и да ходиш при някакъв учител по китара ако можеш да си го позволиш разбирасе аз съм така но с други книжки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
biliananz Отговорено Октомври 30, 2011 Share Отговорено Октомври 30, 2011 И аз съм начинаеща и имам книжките на юли марков на компютъра си. Добри са, но по-добре да ходиш на уроци при опитен човек, който може да те научи добре и да види къде бъркаш. А за песните, не става да си толкова неопитен още и да свириш цели песни. Трябва да научиш теорията,, нотите, да спазваш ритъм и така нататък... И естествено практиката му е майката! успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts