L.K. Отговорено Май 9, 2010 Share Отговорено Май 9, 2010 Бачках в едно ТКЗС месец и нещо докато си купя първата китара. Не че ме влече селскостопанския труд, даже никак. Тогава само това се предлагаше за хашлак като мен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tenkan Отговорено Май 18, 2010 Share Отговорено Май 18, 2010 Подарете ми ел. китара или продайте евтино ( около 100 лв.). От Кърджали съм, но ако сте от друг град може да се изпрати по куриер за моя сметка. Пишете ми по скайп: mimi70oo или e-mail: milena_2509@abv.bg ако не си намерила ел.китара аз имам един Puldin давам го за 100лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPT0_T Отговорено Май 18, 2010 Share Отговорено Май 18, 2010 Преди година и 5 месеца почнах да свиря на електрическа китара ... преди това с една акустична кремона от 1976 година , със гриф като лъка на Робин Худ и с шперпатена резонаторна кутия се учих да свиря 7 месеца и тогава баща ми ми каза изкарай 300 лева и ще ти дам още малко да си купиш китара ... почти всичките ми приятели , които си купиха китари ги държат в гардероба и не заради друго , ами защото им мина мерака още на втория ден като разбраха че не е най-трудното да си купиш китара , а да се научиш да свириш на нея . На юзърката ,която е направила тази тема, ще и кажа , първо да си намери една китара , която да става чат пат за свирене и да струва 40 - 50 лева , а след това да моли за помощ да си вземе нещо по сериозно ... Иначе ако наистина има желание и не се откаже на 2 ден ( 2 седмици ) и аз бих помогнал (: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Май 19, 2010 Share Отговорено Май 19, 2010 Във форума има около 23 000 + регистрирани юзъра. Ако всеки събере по 1 лев за дарение, представяте ли си какъв гиър ще получи човека Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Май 19, 2010 Share Отговорено Май 19, 2010 (Редактирано) И аз да ти кажа колко много се трудех за моята китара....Малеееее...А бях убеден че музикантите са едни артистични, топлосърдечни хора...Съжалявам че останах само с една китара(криза е), иначе щях да ти помогна безвъзмездно. Редактирано Май 19, 2010 от the pick Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts