L.K. Отговорено Май 9, 2010 Отговорено Май 9, 2010 Бачках в едно ТКЗС месец и нещо докато си купя първата китара. Не че ме влече селскостопанския труд, даже никак. Тогава само това се предлагаше за хашлак като мен.
tenkan Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Подарете ми ел. китара или продайте евтино ( около 100 лв.). От Кърджали съм, но ако сте от друг град може да се изпрати по куриер за моя сметка. Пишете ми по скайп: mimi70oo или e-mail: milena_2509@abv.bg ако не си намерила ел.китара аз имам един Puldin давам го за 100лв
MaPT0_T Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Преди година и 5 месеца почнах да свиря на електрическа китара ... преди това с една акустична кремона от 1976 година , със гриф като лъка на Робин Худ и с шперпатена резонаторна кутия се учих да свиря 7 месеца и тогава баща ми ми каза изкарай 300 лева и ще ти дам още малко да си купиш китара ... почти всичките ми приятели , които си купиха китари ги държат в гардероба и не заради друго , ами защото им мина мерака още на втория ден като разбраха че не е най-трудното да си купиш китара , а да се научиш да свириш на нея . На юзърката ,която е направила тази тема, ще и кажа , първо да си намери една китара , която да става чат пат за свирене и да струва 40 - 50 лева , а след това да моли за помощ да си вземе нещо по сериозно ... Иначе ако наистина има желание и не се откаже на 2 ден ( 2 седмици ) и аз бих помогнал (:
Janick_Gers Отговорено Май 19, 2010 Отговорено Май 19, 2010 Във форума има около 23 000 + регистрирани юзъра. Ако всеки събере по 1 лев за дарение, представяте ли си какъв гиър ще получи човека
the pick Отговорено Май 19, 2010 Отговорено Май 19, 2010 (Редактирано) И аз да ти кажа колко много се трудех за моята китара....Малеееее...А бях убеден че музикантите са едни артистични, топлосърдечни хора...Съжалявам че останах само с една китара(криза е), иначе щях да ти помогна безвъзмездно. Редактирано Май 19, 2010 от the pick
Recommended Posts