salt Публикувано Май 1, 2010 Публикувано Май 1, 2010 След акто минах на Cuabse 5 с Windows 7 не работят плъгините Real guitar и Real strat.Някой сблъсквал ли се е с този проблеми може ли да помогне как да ги подкарам.На Cubase 5 когато бях на Windows XP работиха.Не е от Cubase 5 .С Widnows 7 32 битовата версия съм но явно е от нея.Има ли някакъв начин да се орпави това нещо но не да минавам на Windows XP пак че е много бъгав и досаден. Цитирай
Metatron Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 Пробвай стандартната процедура - compatibility mode. Не знам обаче дали няма да трябва на самото .exe на Cubase 5 да дадеш с десен бутон на мишката такава опция или на .exe-тата на плъгините. Ма те май са .dll-ки. Ами значи на това на Cubase 5 ще трябва. Дано стане. Цитирай
salt Отговорено Май 1, 2010 Автор Отговорено Май 1, 2010 Пробвах тъкмо това което ми каза.Става само на Cuabse,зашото dll ките както каза не са exe-та и не стана нищо .Пише ми Error creating the instance of RealGuitar. Цитирай
salt Отговорено Май 1, 2010 Автор Отговорено Май 1, 2010 (Редактирано) А да знаеш някаква алтернатива на Real Guitar или updates за Windows 7?Под алтернатива разбирай нещо толкова гъвкаво и редактируемо както двете версии за акустична и ел.китара.Трябва ми плъгин с който а може да се правят custom patterns не да само готови. Редактирано Май 1, 2010 от salt Цитирай
Metatron Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 С Windows XP Pro SP3 32-bits съм. Прочете ли в readme-то към realstrat плъгина дали става за Windows 7 изобщо, че не съм се интересувал. Цитирай
salt Отговорено Май 1, 2010 Автор Отговорено Май 1, 2010 Ами...всъщност и двата плъгина са доста старички.Отпреди 5 години мисля.Видях в сайта на Music Lab че са излезли нови версии поне на акустинят вариант и пише че е съвместима акустичната с Windows 7.Даже май и електрическата,но това за акустичната е версия 2L която сега тегля.Намерих я много трудно но не знам дали ще работи и дали ще тръгне.Ще пиша като я инсталирам.Но електричската версия май я няма никъде из нета. Дали знаещ някакъв еквивалент за кастъм патрени къдеото мога да си ги правя ритмите сам а не както на Virtual Guitarist на Steinberg Цитирай
Reckless Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 Ами аз съм с win7 64 бит и C5 и real guitar 2L ми работи перфектно. Цитирай
salt Отговорено Май 2, 2010 Автор Отговорено Май 2, 2010 нищо де .вече минах на xp.но пак проблеми със реал страт.сега търся различни версии защото не става тази която имам даже и на xp Цитирай
Recommended Posts