Jump to content
Българският форум за музиканти

Real Guitar и Real Strat


salt

Recommended Posts

След акто минах на Cuabse 5 с Windows 7 не работят плъгините Real guitar и Real strat.Някой сблъсквал ли се е с този проблеми може ли да помогне как да ги подкарам.На Cubase 5 когато бях на Windows XP работиха.Не е от Cubase 5 .С Widnows 7 32 битовата версия съм но явно е от нея.Има ли някакъв начин да се орпави това нещо но не да минавам на Windows XP пак че е много бъгав и досаден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай стандартната процедура - compatibility mode. Не знам обаче дали няма да трябва на самото .exe на Cubase 5 да дадеш с десен бутон на мишката такава опция или на .exe-тата на плъгините. Ма те май са .dll-ки.

Ами значи на това на Cubase 5 ще трябва.

 

Дано стане. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах тъкмо това което ми каза.Става само на Cuabse,зашото dll ките както каза не са exe-та и не стана нищо .Пише ми Error creating the instance of RealGuitar.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

А да знаеш някаква алтернатива на Real Guitar или updates за Windows 7?Под алтернатива разбирай нещо толкова гъвкаво и редактируемо както двете версии за акустична и ел.китара.Трябва ми плъгин с който а може да се правят custom patterns не да само готови.

Редактирано от salt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С Windows XP Pro SP3 32-bits съм. Прочете ли в readme-то към realstrat плъгина дали става за Windows 7 изобщо, че не съм се интересувал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами...всъщност и двата плъгина са доста старички.Отпреди 5 години мисля.Видях в сайта на Music Lab че са излезли нови версии поне на акустинят вариант и пише че е съвместима акустичната с Windows 7.Даже май и електрическата,но това за акустичната е версия 2L която сега тегля.Намерих я много трудно но не знам дали ще работи и дали ще тръгне.Ще пиша като я инсталирам.Но електричската версия май я няма никъде из нета. Дали знаещ някакъв еквивалент за кастъм патрени къдеото мога да си ги правя ритмите сам а не както на Virtual Guitarist на Steinberg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нищо де .вече минах на xp.но пак проблеми със реал страт.сега търся различни версии защото не става тази която имам даже и на xp

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.