Phreaker Публикувано Февруари 2, 2006 Публикувано Февруари 2, 2006 Здравейте, Викат ми Phreaker.На 14 години съм и скоро ще си купя китара за да мога да свиря за собствено удоволствие.Форума е много-як . Аз лично обичам по-тежката музика както и power/speed/symphonic metal Цитирай
npace Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 добре дошъл! ти по принцип сега ли започваш или си купуваш електрическа китара, а си свирил на кухарка? Цитирай
Phreaker Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 почвам от нулата.Никога на нищо не съм свирил.Дойде време да хвана някой инструмент и да се пробвам.Китарата ми се вижда добър избор :hello: Цитирай
npace Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 еми успех ти пожелавам тогаз и аз се захванах за китарата първоначално ама каквото и да ми дадеш пак ще се уча да свиря :violin: Цитирай
Phreaker Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 Мерси.Успех и на тебе в начинанието ти Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Привет, малце Драго ми е и на мен! Хай дано да ни се радваш още много време. Китара намери ли си Ако приемаш съвети давай първо с акустична, пък после започвай с резачката напред Късмет и Цитирай
Kelly Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Привет и от мен ! Успех с музиката!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Ами, младежо, освен и аз, като виден член на форумната детска градина (наред с Джолийн и Прасчо) да те приветствам с добре дошъл, не виждам к'во друго да сторя Добре дошъл в нашите свежи редици! Форумът расте и младее!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Привет! :hello: P.S. Розови проходилки-кабриолети на паркинга... Цитирай
Recommended Posts