arebegai Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 (Редактирано) Ама наистина не вярвам на ушите си. Ей това направих,не знам какво е-някаква музикална идея. Правете каквото ви душа иска. http://soundcloud.com/ivan-5/jam Редактирано Април 30, 2010 от arebegai Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 (Редактирано) Що не нареди бас по тая хармония Пък и не само с китари, може да звучи като саундтрак от филм отначало малко иам чуството, че е като Innuendo на Queen Редактирано Април 30, 2010 от yellow nEuphoria Цитирай
arebegai Отговорено Април 30, 2010 Автор Отговорено Април 30, 2010 (Редактирано) Аз докато се оправя с барабаните ми окапа брадата.Толкова цъкания с мишката не бях правил досега. Не посмях да сложа бас,защото не успях да го докарам както трябва,пък и съм на прага на психично разтройство от това редене на инструменти.Това е привилегия на истинските басисти. Ако искаш слагай отгоре пиано,цигулка,флейта....аз не мога да намеря безплатни и добре звучащи VST инструменти. А на демо версиите слагат някакъв гаден сигнал през 5 секунди и нищо не става.Изобщо компютърната музика sucks.Ще взема да отскоча до филхармонията да ми го изсвирят,и без това си нямат работа.После ще продам музиката за саундтрак към новият филм "Мисия Кричим"-за далаверите в тамошния ловно-рибарски съюз. Редактирано Април 30, 2010 от arebegai Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 сега нямам време, иначе хармонията е готина... звучи симфонично-филмово, заради реверба който си сложил на vst-то ти за барабани на мастера му... По принцип ако те кефи 80тарски саунд, омазвай само снера и алтовете, касата избягвай, но иначе като цяло приятно звучи и да! голяма играчка си е да редиш Мога да ти кажа за разни инструменти, ако искаш пиши ми на лс, като влизам ще ти напиша, само кажи какви инструменти ти трябват! Цитирай
Slide Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 (Редактирано) Тва ше е идеално за финалните кадри на някоя военна драма с Томи Лий и Брус Уилис. Шегувам се, просто така ми бие... Креативни съвети или идеи не мога да дам, но пък звучи готино (сиреч, не знам какво да се добави и на къде да се развие). Поздрави! Редактирано Май 1, 2010 от Slide Цитирай
Recommended Posts