bulby Публикувано Септември 23, 2004 Публикувано Септември 23, 2004 Чак тези дни ми попадна и ми изглежда доста интересна. Изгледах видеото вече и съм минал 1/3 от упражненията. Започва с физ-загрявка без китара, след това загряващи упражнения и за двете ръце и сетне идва същинската част За заинтересованите: http://roadrunner.data.bg/Dream%20Theater/..._10x_to_RNR.avi http://roadrunner.data.bg/Dream%20Theater/..._10x_to_RNR.avi http://rust.data.bg/John%20Petrucci%20-%20...0discipline.pdf Цитирай
AXE Отговорено Септември 23, 2004 Отговорено Септември 23, 2004 Можеш да ми благодариш - аз го RIP-нах :wink: Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Школата е много добра. Упражненията са наистина ценни. Аз я имам оригинал - само че ЦД версията - е видеото го свалих отнякъде също, т.е. може да се каже, че полулегално го притежавам хехехе. Друга ценна школа на Петручи е Wild Stringdom. Даже бих казал, че е по-добра от Rock Discipline (не по отношение на разгряващите упражнение, а по-скоро по рифове и развиване на техниката). Цитирай
bulby Отговорено Септември 24, 2004 Автор Отговорено Септември 24, 2004 Wild Stringdom откъде може да се намери ? АХЕ - Ами мерси тогава , другия рип в data.bg е с отвратително качество ! Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Ами аз не съм я виждал никъде в електронен формат. Цената в amazon.com e 14 долара, което за школа е почти нищо. Цитирай
Guest Отговорено Септември 24, 2004 Отговорено Септември 24, 2004 Na tezi uroci Petrucci prawi chudesa. Hwashta kum 12 pragche s 4-te prusta posicii prez 1 pragche. Men i do sega mi e trudno da prawq takowa neshto :shock: Puk po natatuk pokazwa kak se swiri za burzina s metronom, ta i tuk me shashna Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 Всичките тия известни уроци и школи ги има през мулето. Сваляйте яко Цитирай
bulby Отговорено Септември 30, 2004 Автор Отговорено Септември 30, 2004 Begemot - Това са "4-fingers-in-a-row-chromatics" И аз изобщо не мога да му смогвам на темпото, при мен главния проблем идва от това, че 3ти и 4ти пръст работят мнооого трудно в екип (Имам един малък дефетк, че кутрето ми е малко по-късо от нормалното т.е. не е 100% пропорционално на другите пръсти и оттам идва цялата работа) Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 Begemot - Това са "4-fingers-in-a-row-chromatics" И аз изобщо не мога да му смогвам на темпото, при мен главния проблем идва от това, че 3ти и 4ти пръст работят мнооого трудно в екип (Имам един малък дефетк, че кутрето ми е малко по-късо от нормалното т.е. не е 100% пропорционално на другите пръсти и оттам идва цялата работа) СВИРИ Б А В Н О!! МНОГО БАВНО! За всички такива проблеми препоричвам великата книга на Jamey Andreas 'The principles of correct practice for guitar'. Аз съм й на половината, и ми е помоглала страшно много вече. Ако някой даде акаунт на free сървър, ще я ъплоуд-на. Цитирай
Guest Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 To az wednuj imah problemi s kompleksi ot tipa (prustite ne sa mi dostatachno dulgi) ama wednuj w O'Shipka swireha progresiv i imashe edin kitarist na kojto prustite mu bqha dosta debeli i imah chustwoto che hwashta po dwe prgcheta nawednuj, puk choweka swireshe dosta dobre. Sega imam problem che ne mi e udobno da swirq praw i hich ne moga da razbera kak moje na nqkoj da mu e udobno Цитирай
Guest Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 A za taq knijka shte e mnogo dobre da q kachish nqkude ako q nqma w internet che mi trqbwa neshto takowa. Naj loshoto e da swiknesh s greshni koncepcii oshte ot nachaloto Цитирай
AXE Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 Аз вече го направих: ftp://free2.datacom.bg/burningaxe/guitar%20lessons/ книгата е страхотна :!: :!: :!: ВСЕКИ ТРЯБВА ДА Я ПРОЧЕТЕ :!: :!: :!: Чакам Glacierise да ми даде диска с видеото и ще кача и него. За съжаление той има само първата част. Имах идея да се съберем много хора и да си поръчаме 2рото DVD, ама видях цената($59.95) и се отказах :evil: Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 Абе ако се сбереме 10 души, стават по нема и 10 кинта. Аз съм навит. Цитирай
AXE Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 Пренасям разговора в отделна тема :arrow: http://raffomusic.com/phpBB2/viewtopic.php?t=91 Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Еееее много са добри тези уроци!!! Много благодаря!!! Аз си мислех, че не мога свиря, ама сега съм сигурен :-), пръстите ми хич не ме слушат! Ама ще поработя по въпроса. А иначе... Всичките тия известни уроци и школи ги има през мулето. Сваляйте яко може ли да попитам, къде по-точно... Цитирай
Recommended Posts