lookaway Публикувано Април 28, 2010 Share Публикувано Април 28, 2010 (Редактирано) Здравейте, имам клавиатурка Evolution mk461c (влиза на USB), и софтуера, който съм пробвал (включително FL Studio 9) бави нещата. Като започна да свиря нещо по-бързо, например Toto - hold the line, в началото и супер много се размазва. Общо взето е неадекватна работа Компа ми е със следната конфигурация (ако е от голямо значение). CPU: 1.7GHz RAM: 1.00GB DDRII 330 SOUND CARD: Onboard C-Media C1978p Ще съм много благодарен ако кажете друг софтуер или ми кажете, как да се оправя с този . P.S.: Драйверите на клавиатурата не ми разрешава да ги инсталирам защото тя е plug and play. Благодаря предварително! Редактирано Април 28, 2010 от lookaway Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bras72 Отговорено Април 28, 2010 Share Отговорено Април 28, 2010 аудио картата ти не става!!! но все пак ако искаш да понамалиш закъснението–латенцията,инсталирай си драйвери asio и след това в самата програма ги назначи ще се оправи доста !! но пак ти казвам картата която ти е на дъното не става! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lookaway Отговорено Април 29, 2010 Автор Share Отговорено Април 29, 2010 (Редактирано) Много съм ти блаодарен получи се, макар и с глупавата саунд карта! Вече мога да вадя наред Ако имаш и препоръка за друг софтуер, така че да го ползвам с клавиатурата и нейните джаджи, ще съм ти много благодарен. Лек ден! Редактирано Април 29, 2010 от lookaway Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts