ronia Публикувано Февруари 2, 2006 Публикувано Февруари 2, 2006 Има едно парче, което страшно ми харесва... Започва така: "No, no, no-oh, you don't love me anymore now" Като стил ще да е реге (едно такова лежерно) Основно женски вокал Старичко е, поне от 10-ина години май :think: Някой сеща ли се за него? Интересува ме изпълнителят и точното му заглавие. Мерси! Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Има едно парче, което страшно ми харесва... Започва така: "No, no, no-oh, you don't love me anymore now" Като стил ще да е реге (едно такова лежерно) Основно женски вокал Старичко е, поне от 10-ина години май :think: Някой сеща ли се за него? Интересува ме изпълнителят и точното му заглавие. Мерси! Ех, това реге!!! Цитирай
goal Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 (Редактирано) Artist: Dawn Penn Song: You Don't Love Me (No, No, No) Редактирано Февруари 2, 2006 от goal Цитирай
ronia Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 супер! благодаря ти, goal Polyphone, ама не е ли радваща песньовката? ПП. точно 5 минути след като пуснах поста, го намерих в гуугъл, естествено. ама защото американецът в групата настояваше, че текстът не бил така, ами еди-как-си Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Да, ама е на един глас само. :green: :green: :green: Цитирай
ronia Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 напротив (след като идентифицирахме песента, признавам - веднага дръпнах един рага ремикс от нета) пълно е със симпатични амигота, дето си каканижат през цялото време - за беквокалите да не говорим Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Хей, и аз сега си го дръпнах. Много е веселко, радва Цитирай
Benny Exclusive Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Супер е това парче. Чувала съм го и ще взема са си го истегля Цитирай
Recommended Posts