romanceisdead. Публикувано Април 27, 2010 Share Публикувано Април 27, 2010 Здравейте,хора. Преди 2 седмици си взех чисто нов акустичен стагг (с метални струни) и за парите, които дадох си заслужаваше. Поне до момента,когато басовата 6та струна почна да бръжди на места и е ужасно неприятно като свиря някви барета и просто желание ми да свиря се убива. Проверих всички струни и всички прагчета и се оказа, че само 6 струна е проблема. Знаете ли, как да го оправя ? Бих се зарадвал на решение (дори и някакво компромисно да е ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 Ако си от голям град, потърси помощта на лютиер. На първо време провери и дали е настроена точно в стандартен ми строй китарата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalata23 Отговорено Април 30, 2010 Share Отговорено Април 30, 2010 Само ще кажа, че щом е Стаг, значи ще има фалшиви тонове. Имам акустичен класическа китара стаг и в началото не фалшивееше толкова но по-късно почнаха доста тонове от 9 прагрче на 4-5 струна. Минавал ми е и електрически стаг през ръцете, там пък фа-фа диез на първа струна ми е закачала.... Просто за мене марката Стаг е..... но пък иначе е здраво биче, това удряне чукане кво ли не и нищо й няма.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Април 30, 2010 Share Отговорено Април 30, 2010 Само ще кажа, че щом е Стаг, значи ще има фалшиви тонове. Според мен, трябва малко по-сериозно отношение. Подобни генерализации звучат нелепо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalata23 Отговорено Май 1, 2010 Share Отговорено Май 1, 2010 Казвам го на базата на това, че де що съм барнал Стаг, всичкото е калпаво има някакви дефекти. И кмаертон съм имал и приятели с имали и те стаг инстументи и какво ли не и всеки се е оплакал, може и да имат нещо среден клас а да го продават на цената на висок..... нямам идея, просто казвам на факта на това, което съм пробвал или виждал. Както казва една приятелка - Добре, че няма презервативи Стаг. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Май 1, 2010 Share Отговорено Май 1, 2010 А аз съм пипал нефалшивеещ Стаг.Генерализациите са несериозно нещо.За това китара се избира с пипане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts