Fender_str Публикувано Февруари 2, 2006 Публикувано Февруари 2, 2006 Трябват ми четрежи на Gibson Les Poul Standart и от какъв материал са изработени грифа и тялото. Цитирай
pacman Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Няма да намериш чертежи на Лес Пол в нета. Има обаче на Лес Пол Джуниър на сайта, който съм дал в другата тема. Като изключим горният рог, мисля че формата е същата. Него можеш да го направиш като на обикновен лес пол с една по-голяма снимка на стандартния модел, една кривка, молив и малко изобретателност Дървата са: Гриф и тяло - махагон, топ- Клен, фингърборд - палисандър. Грифът е от едно цяло парче (вкл. и главата), лепен(set neck). Цитирай
KrusTnik Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Ей ви тука един сайт!!!Надявам се да ви е от полза http://guitarmasters.narod.ru/drawing/draw.htm Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 Mного добър сайт. Много ти благодаря, а a pac man казваше, че няма да намеря . Цитирай
pacman Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 KrusTnik - поздравления, страхотен линк благодаря! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Внимавайте, че има вирус на сайта! Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 15, 2006 Автор Отговорено Февруари 15, 2006 Внимавайте, че има вирус на сайта! Потвърдено :killyou: Аз изгорях Цитирай
KrusTnik Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Хора!!!!!!!!!!!!!!!!!!С какви антивирусни сте?????????????Защото аз съм с NOD 32( не е реклама), преди малко го отворих(пак) тоя сайт и нямам никакви проблеми!!!! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 AntiVir Personal Edition 6.33.00.34 Цитирай
vlex Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Ем... аз също съм с нод неактивен щото му изтече срока на дефинициите и трябва да си преинстална ама нищо не ми е изпищявало... отделно зоун аларм-а има антивир и си сканва там на няколко дни нищо не ми е споделял за вирове по щайгата... Как вие ги набарахте а аз не само не ми е ясно :think: Цитирай
Recommended Posts