DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 (Редактирано) сигурен съч,че и без вино пак щеше да е убийствено.Щом Роската пипне китарата става страшно!!! Гео, ти си единствен , ама повече не са и нужни ..... Редактирано Февруари 2, 2006 от DeathZone Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Добър вечер скъпи гости!!!!Представям на вниманието ви една композиция на един мой любим китарист , но със дейното участие на моя милост , една бутилка черено вино и не на последно място едно червено уа-ми. Дано ви допадне севрезапдния ми блус!!!!!!! Whammy test Просто добавих малко солца отгоре ...... да...ша ма накараш да стана алкохолик супер брутално е Цитирай
tocata Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 ми ка у виното е истината бравас........................... Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 Благодаря на всички ви за съпорта!!!! Само яко жица му е майката .... мноооо го обичам тоя блус ве ....... дано скоро се понауча и малко по добре да го свиря ...... Цитирай
jFog Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Свата пак тръмбова коча с лопатата Ебахти универсалния войник дет си Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 Свата пак тръмбова коча с лопатата Ебахти универсалния войник дет си За подвизи съм винаги готов!!!! )) А да поотраснат още някоя година и да ги събираме малките .... )))) Моя вече е 7,800 кг. , а е само на 4-ри месеца ... смятай на кой се е метнал ....... Цитирай
tocata Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 те тукее един пустиняк вика че свириш мого бръже Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 те тукее един пустиняк вика че свириш мого бръже Я го знам бееее , епа он е от наше село Ей , Бисере, пълниш ми душата с тоя диалект ..... Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Батка, за пореден прът скриваш топката тотално. Супер голем кеф! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 Благодаря ти! Беше прекалено емоциаонално и импулсивно записано и доста хаотично и неритмично .... но пък от сърце ..... още веднъж , благодаря ти за отделеното време .... ) Цитирай
Recommended Posts