DeathZone Публикувано Февруари 1, 2006 Публикувано Февруари 1, 2006 (Редактирано) Добър вечер скъпи гости!!!! Представям на вниманието ви една композиция на един мой любим китарист , но със дейното участие на моя милост , една бутилка черено вино и не на последно място едно червено уа-ми. Дано ви допадне севрезапдния ми блус!!!!!!! Whammy test Просто добавих малко солца отгоре ...... Редактирано Февруари 1, 2006 от DeathZone Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Уф,пияница,все такива ще ги свърши... Браво,много стабилно,изкефи ме! И... Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 1, 2006 Автор Отговорено Февруари 1, 2006 Уф,пияница,все такива ще ги свърши... Браво,много стабилно,изкефи ме! И... Да живее международното положение!!!!! Благодаря за коментара! Както се казва в казармата "Ще се стараем" Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Международното положение - бой за пълнена кокошка и възможност да ... с подхвърганЬе!!! Да не ти е съквартирант човек,изгоряха му неприкосновените запаси !!! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 Ползвал съм Marshall JTM60 amp , Whammy by Digitech , Wha Cry babe by Dunlop , SD-1 by BOSS за бууст. Звука от линейния изход на комбото дирeктно в ПЦ-то , резнах малко над 12 Кхц щото спийкър емулацията на ампа не ме кефи много. Та тва е. Цитирай
fracture Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 А бре вие и пияни ли пак мое да свирите бре явно тайната е в червеното вино. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 Добро Утро!!! Лелееей сега слушам кви съм ги дробил снощи ........ малеееее ама е късно вече ........ е поне е от сърце свирено. Бах тва Уа-ми мнооо ме кефи пущината , мисля в скоро време да му разкача педали , пружини , болчета , АЦП-а , ЦАП-ове от свирене ..... лелееееей , как ме цепи манерката ..... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Ааааааа яко яко!!!! Време беше след толкоз Деад ,Блек и кви там още металски работи, някой да пусне и нещо по така Еваларка!!!!Многооо кефи Цитирай
Burton Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Напълни ми душата, човеко! давай в същия дух, червеното вино добре ти се отразява Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 (Редактирано) Ааааааа яко яко!!!! Време беше след толкоз Деад ,Блек и кви там още металски работи, някой да пусне и нещо по така Еваларка!!!!Многооо кефи Блгодаря , ти! Само яко свирене и купон да става!!!! Редактирано Февруари 2, 2006 от DeathZone Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 Напълни ми душата, човеко! давай в същия дух, червеното вино добре ти се отразява Благодаря , благодаря! Че на кой не се отразява добре винцето ....... Да е жив и здрав Блуса , няма по експресивен стил ....... Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 върха си братле давай с винцето че като слушам бая вдъхновение ти идва от него Цитирай
Burton Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 ... Да е жив и здрав Блуса , няма по експресивен стил ....... тук си ужасно прав :guitar: Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 върха си братле давай с винцето че като слушам бая вдъхновение ти идва от него То се знае във виното е истината!!!! Радвам се че ти е харесало! Снощи си бях сам в стаята , изсуших една бутилка докато си дрънках и като ме обзе оня мерак за бичене ... лелееейййй набичих ампа и се отнесох направо .... дано не ме изгонят тея дни от квартирата )))) Цитирай
Geo Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 сигурен съч,че и без вино пак щеше да е убийствено.Щом Роската пипне китарата става страшно!!! Цитирай
Recommended Posts