Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Добър вечер скъпи гости!!!!

Представям на вниманието ви една композиция на един мой любим китарист , но със дейното участие на моя милост , една бутилка черено вино и не на последно място едно червено уа-ми.

Дано ви допадне севрезапдния ми блус!!!!!!!

Whammy test

Просто добавих малко солца отгоре ......

Редактирано от DeathZone
Отговорено
Уф,пияница,все такива ще ги свърши...

Браво,много стабилно,изкефи ме! :D

И... :):)

Да живее международното положение!!!!!

Благодаря за коментара! Както се казва в казармата "Ще се стараем"

Отговорено

Международното положение - бой за пълнена кокошка и възможност да ... с подхвърганЬе!!! :)

Да не ти е съквартирант човек,изгоряха му неприкосновените запаси !!! :)

Отговорено

Ползвал съм Marshall JTM60 amp , Whammy by Digitech , Wha Cry babe by Dunlop , SD-1 by BOSS за бууст. Звука от линейния изход на комбото дирeктно в ПЦ-то , резнах малко над 12 Кхц щото спийкър емулацията на ампа не ме кефи много. Та тва е.

Отговорено

Добро Утро!!! Лелееей сега слушам кви съм ги дробил снощи ........ малеееее ама е късно вече ........ е поне е от сърце свирено. Бах тва Уа-ми мнооо ме кефи пущината , мисля в скоро време да му разкача педали , пружини , болчета , АЦП-а , ЦАП-ове от свирене ..... лелееееей , как ме цепи манерката ..... :)

Отговорено (Редактирано)
Ааааааа яко яко!!!! :)

Време беше след толкоз Деад ,Блек и кви там още металски работи, някой да пусне и нещо по така ;)

Еваларка!!!!Многооо кефи  :D

Блгодаря , ти! Само яко свирене и купон да става!!!! :)

:D;):D;)B)

Редактирано от DeathZone
Отговорено
Напълни ми душата, човеко! :)

давай в същия дух, червеното вино добре ти се отразява B)

Благодаря , благодаря! Че на кой не се отразява добре винцето ....... Да е жив и здрав Блуса , няма по експресивен стил ....... :)

Отговорено
:):):D

върха си братле :D

давай с винцето че като слушам бая вдъхновение ти идва от него ;)

:D

То се знае във виното е истината!!!!

Радвам се че ти е харесало! Снощи си бях сам в стаята , изсуших една бутилка докато си дрънках и като ме обзе оня мерак за бичене ... лелееейййй набичих ампа и се отнесох направо .... дано не ме изгонят тея дни от квартирата B)))))