mybata Публикувано Април 23, 2010 Публикувано Април 23, 2010 Здравейте всички.Имам един миксер респром м16 , и ми е любопитно ако някои разбира, От какво могат да глъхнат каналите. Цитирай
mybata Отговорено Април 23, 2010 Автор Отговорено Април 23, 2010 Аз малко неточно си зададох въпроса. имах предвид какъв е проблема че каналите глъхнат , и трябва да дигам гейна на макс за да се 4ува нещо от микрофоните. Цитирай
SviStyle Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 (Редактирано) М 16 май не е българска пушка. И по темата да питам, дали глъхне откакто го имаш или е заглъхнал в последствие.Щото тея изроди си глъхнат по дефолт.Няма да питам за кабели и микрофони(но е добре, сам да си кажеш). Редактирано Април 23, 2010 от SviStyle Цитирай
mybata Отговорено Април 23, 2010 Автор Отговорено Април 23, 2010 от както го зех глъхне. но очевидно бифшия му собственик не ме беше предопредил за този проблем. А за микрофони с всякъкви съм пробвал и пак х..й Цитирай
kalata23 Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 (Редактирано) Надали някой ще ти каже по магия откъде идва, без да се отвори. Респромите са стара технология, която макар и хубава е почти без възможност за заместване на компоненти. Аз за потенциометър на моя усилвател студио 2 не мога да намеря, какво остава за нещо друго. Но все пак може да е нещо свързано с компонентите. Виж в аудио-бг.орг там има доста хора, занимаващи/ли се със Респром. Редактирано Април 23, 2010 от kalata23 Цитирай
miroton Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 Пиши от кои град си за да видя дали мога да ти помогна. Цитирай
Nikifena Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 Надали някой ще ти каже по магия откъде идва, без да се отвори. Респромите са стара технология, която макар и хубава е почти без възможност за заместване на компоненти. Аз за потенциометър на моя усилвател студио 2 не мога да намеря, какво остава за нещо друго. Но все пак може да е нещо свързано с компонентите. Виж в аудио-бг.орг там има доста хора, занимаващи/ли се със Респром. Напротив. БГ техниките са направени с напълно достъпни елементи: евтини български транзистори, операционни от типа 741, пак български. Повечето потенциометри са на Тесла. За твоето студио 2 най-вероятно са такива. Естествено винаги може да се пригоди нещо, за да работи техниката. Няма непоправими неща, особено в този тип схемотехники. mybata, няма как някой да ти отговори ей така по интернет, колкото и да искаш Информацията за проблемът е прекалено малка. Може да е от много неща. Цитирай
mybata Отговорено Май 3, 2010 Автор Отговорено Май 3, 2010 Nikifena Абсолиютно си прав.Поне като гледам отворен миксера е просто направен и може да е от всичко. Цитирай
Recommended Posts