Jump to content
Българският форум за музиканти

Здравей от Таня


Recommended Posts

Здравейте, казвам се Таня. :rocker: За първи път се докоснах до красива музиката на 13 г. благодарение на една „случайна” аудио касета. Намерих я захвърлена в градинката зад блока, явно някой я беше счел за ненужна. Когато я пуснах не знаех нищо за мъжът, който пее, но малко след това той се превърна в мой идол- B.B. King… След време се повлиях от „големите” в блуса и рока и завинаги останах вярна на тези стилове.

Пеех си, но за собствено удовлетворение, ей така... Дозата си рок получавах в столичните клубове с приятели. Скоро, в един от тях се запознах с група музиканти, които ме предизвикаха да изпея нещо с тях онази вечер. От тогава нататък с момчетата останахме заедно през следващите две години. Те обаче решиха да заминат да свирят по корабите, а аз не го направих. Има прекрасни музиканти, които пътуват за да се прехранват и го правят наистина със страст. Но аз не мога да отида на място, където ще ме карат да пея Дилайла до откат... :thx:

След като заминаха моите хора, непрекъснато работех с музиканти, но се отдадох на джаз музиката. Групата, в която бях вокал имаше собствен стил, в който вкарвахме и трип-хоп елементи. Тази импровизация със стиловете ми допадна и скоро намери място в списъка ми с предпочитания. :greenball:

Носталгията ми към рока обаче се засили и в един момент просто реших, че ми се пее отново в рок банда. И благодарение на форума се запознах с невероятните музиканти от група " Ретроспекция". Сега съм си с тях, пиша текстовете за авторските ни парчета, пея си и смея да кажа, че ми е добре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,Таня.Страхотно е,че осъществяваш мечтите си-малки или големи...надявам се тук да се чувстваш добре,както и да обогатиш още-повече музикалния си "спектър". :recourse::)

Редактирано от vanboy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла и от мен. ;)

Добър късмет с касетата - освен че не е била повредена, е била и съдържателна!

 

И открих едни приятни (сутрешни/следнощни, рефлексивни, копнежни, злободневни и деликатни) стихове в блога ти... :girl_cray2::hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Скоро ще ви пусна нещо аврорско на групата ми и ще можете да ме чуете :)

 

Най ми е интересно, какво си правела в Градинката и в кой Блок живееш. Добре Дошла!!!

Помня ли вече... Хахаха! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.