Tani Публикувано Април 21, 2010 Публикувано Април 21, 2010 Здравейте, казвам се Таня. За първи път се докоснах до красива музиката на 13 г. благодарение на една „случайна” аудио касета. Намерих я захвърлена в градинката зад блока, явно някой я беше счел за ненужна. Когато я пуснах не знаех нищо за мъжът, който пее, но малко след това той се превърна в мой идол- B.B. King… След време се повлиях от „големите” в блуса и рока и завинаги останах вярна на тези стилове. Пеех си, но за собствено удовлетворение, ей така... Дозата си рок получавах в столичните клубове с приятели. Скоро, в един от тях се запознах с група музиканти, които ме предизвикаха да изпея нещо с тях онази вечер. От тогава нататък с момчетата останахме заедно през следващите две години. Те обаче решиха да заминат да свирят по корабите, а аз не го направих. Има прекрасни музиканти, които пътуват за да се прехранват и го правят наистина със страст. Но аз не мога да отида на място, където ще ме карат да пея Дилайла до откат... След като заминаха моите хора, непрекъснато работех с музиканти, но се отдадох на джаз музиката. Групата, в която бях вокал имаше собствен стил, в който вкарвахме и трип-хоп елементи. Тази импровизация със стиловете ми допадна и скоро намери място в списъка ми с предпочитания. Носталгията ми към рока обаче се засили и в един момент просто реших, че ми се пее отново в рок банда. И благодарение на форума се запознах с невероятните музиканти от група " Ретроспекция". Сега съм си с тях, пиша текстовете за авторските ни парчета, пея си и смея да кажа, че ми е добре! Цитирай
vanboy Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 (Редактирано) Здравей,Таня.Страхотно е,че осъществяваш мечтите си-малки или големи...надявам се тук да се чувстваш добре,както и да обогатиш още-повече музикалния си "спектър". Редактирано Април 23, 2010 от vanboy Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 Добре дошла и от мен. Добър късмет с касетата - освен че не е била повредена, е била и съдържателна! И открих едни приятни (сутрешни/следнощни, рефлексивни, копнежни, злободневни и деликатни) стихове в блога ти... Цитирай
Tani Отговорено Април 25, 2010 Автор Отговорено Април 25, 2010 Благодаря ти! Надявам се да съм те докоснала! Цитирай
diduli Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Най ми е интересно, какво си правела в Градинката и в кой Блок живееш. Добре ДОшла!!! Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Хай ,добре си си ориентирала,пусни нещо да чуем? Цитирай
Tani Отговорено Юли 19, 2010 Автор Отговорено Юли 19, 2010 Скоро ще ви пусна нещо аврорско на групата ми и ще можете да ме чуете Най ми е интересно, какво си правела в Градинката и в кой Блок живееш. Добре Дошла!!! Помня ли вече... Хахаха! Цитирай
savov Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 Добре дошла и от мен! Сега видях, че си тук... И...успех с филма! Цитирай
Tani Отговорено Януари 7, 2012 Автор Отговорено Януари 7, 2012 Ето, пускам едно парче от мен Музиката е на Ras Irie- уникален човшек и добър музикант, вокали и текст- аз... Цитирай
Icarus Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 О, това го слушах на страницата на Жоро преди време, много ми хареса, браво! Цитирай
Mr.John Отговорено Март 15, 2012 Отговорено Март 15, 2012 Хубав плътен и експресивен глас, Таня - Браво!!! С удоволствие бих те поканил за някое турне в Норвегия... Цитирай
Recommended Posts