noflip Отговорено Април 24, 2010 Share Отговорено Април 24, 2010 проблема е, че ме дразни звука на електронните . както и на софтуерните. при вторите има и друг момент - аз свиря на PCто, а не през усилвател и когато звука на метронома е усилен автоматично ми се намалява този от Line in (не знам защо, все едно съм вързал компресор, но DSP-то ми е напълно изчистено) и обратното - ако е повечко дисторшъна метронома се губи. но основно - дразни ме гадното пиукане и просто не мога да се абстрахирам от него и да свиря нормално затова си търся механичен. ако наистина има под 100 лева може да си купя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Април 25, 2010 Share Отговорено Април 25, 2010 Но като се има в предвид , че метроном се ползва само за репетиции Нямам идея как си стигнал до това заключение, но поне не заблуждавай питащия... аа гениален си моляте сподели за какво ползваш метроном!!! в тоалетната ли? в колата ли? пред ТВ?...... Естествено на сцената, нали? хах момчето правилно си казва че метроном се ползва само за репетиции и в студио, а за тебе незнаем как си стигнал до заключението, че си компетентен по въпроса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Април 25, 2010 Share Отговорено Април 25, 2010 (Редактирано) Очевидно е имал предвид, че метроном се ползва за всякакви упражнения (и не само на репетиция, а и вкъщи). Редактирано Април 25, 2010 от sasoh Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Април 25, 2010 Share Отговорено Април 25, 2010 ^ E явно не е било достатъчно очевидно. synyster_vengeance, ти пък спокойно можеш да си барнеш малко правописа, има накъде да дерзаеш с него Айде и без лоши чуства... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
urgent Отговорено Май 27, 2010 Автор Share Отговорено Май 27, 2010 В Dynacord (Бургас) съм виждал механичен метроном май беше около 50-60 лв. обаче беше в уникалния розов цвят xaxaxa но дори и да няма могат да поръчат... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 Хе-хе, май не ти трябва особено метроном, щом за един месец още се кумиш Я по-добре направи купон! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
urgent Отговорено Май 29, 2010 Автор Share Отговорено Май 29, 2010 Ще ми трябва ама нямах много време за свирене на последък... изпити едно друго ... и сега като свършат смятам да се заема още по сериозно... А през времето на изпитите си свирех разни песни за които не ми трябва метроном защото ги знам по добре от на изуст Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sweeper Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 има една програма amazing metronome която много ми помогна в някои пиратски саитове я има безплатно много е удобна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts