7thString Публикувано Януари 31, 2006 Публикувано Януари 31, 2006 /офф Я ми обяснете, тези, които вярвате на тия transtube рекламки, какво искат да кажат, че на мен не ми е ясно? За такива като мен, старомодни типове, има две положение- отварям капака- виждам лампа. Или... отварям капака- НЕ виждам лампа. Цитирай
synchu Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 /офф Я ми обяснете, тези, които вярвате на тия transtube рекламки, какво искат да кажат, че на мен не ми е ясно? За такива като мен, старомодни типове, има две положение- отварям капака- виждам лампа. Или... отварям капака- НЕ виждам лампа. /off като си го прочетеш - пусни нишан на модераторите да ни изтрият, че само мацаме темата на човека - в Бандита като отвориш и не виждаш лампа тва е. Идеята е чрез аналогова емулация да се наподоби поведението на лампов усилвател.... (Бандита между другото има никак нелош звук!!!!) И много добре си отива с ГТ серията на Бос Цитирай
7thString Отговорено Януари 31, 2006 Автор Отговорено Януари 31, 2006 Е, значи приключихме темата Те половината ефекти на пазара рекламират perfect warmth of a tube Което не ги прави лоши де Цитирай
Recommended Posts