Zlatanov Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 GRG270 и аз я имам - за мен флойда и не е кой знае какво, китара под 800 стотака с як флойд няма, на GRG270 даже не е лицензиран. Ако имаше бих предпочел RG321, ама те са кът. Хубава си е китарката за тия пари де и все пак флойда не и е най-голямото достойнство... всъщност тя не е с флойд, Floyd Rose си е един вид тремоло ... а на GRG270 е ILТ locking tremolo и какво значи че не е лицензирано след като си го има като модел на Ibanez в сайта им ??? И мога да кажа че на Jackson JS30 е по зле от ILT-то ... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 И мога да кажа че на Jackson JS30 е по зле от ILT-то ... И аз тъй чух Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Абе аз не ги разбирам тия неща прилича ми много на флойд, макар че и аз гледах в книжката на китара че пише друго - и все пак така като го гледам идеята а и реализацията си е почти една и съща. Просто на Джаксъна пишеше Licensed Floyd Rose, и там където на нашите китари има надпис Ибанез пише Floyd Rose. Затова предположих че и системата за заключване на струните и фината настройка като е заключена също е част от флойда, щото той нали без тях е неизползваем така или иначе - китарата се разстройва твъде бързо. А че Ибанез GRG270 е по-добра от Джаксън JS30 нямам никакви съмнения... Цитирай
mmanson Отговорено Февруари 10, 2006 Автор Отговорено Февруари 10, 2006 благодара на всички които ми помогнахте .вzеh си китара gr350ex . . какво мислите за нея добреа ли е ? Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 благодара на всички които ми помогнахте .вzеh си китара gr350ex . . какво мислите за нея добреа ли е ? определено си направил добър избор ... а и щом на теб ти харесва няма защо да се съобразяваш с мнението на другите все пак ти ще свириш на нея със здраве да си я ползваш Цитирай
Recommended Posts