Stoyko Lisichkov Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 ЦЪК! Записът е със страничната ми група за клубно свирене - Rockstage. Цитирай
Бицев Отговорено Април 28, 2010 Отговорено Април 28, 2010 Хе, хе - още една забравена 70-тарска банда, навремето особено популярна у нас (поради културно-географската близост, но и запомнящите се рифове и рефрени). Какво ли прави този Курт (не, не онзи дето се гръмна)?.. Клубната ти банда забива яко - сигурно наборите много се кефят. Как реагират на това парче тези, дето не са били родени по времето му? Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Април 28, 2010 Отговорено Април 28, 2010 Поздрави!!! Много добре се е получило! Цитирай
mitaka Отговорено Април 28, 2010 Отговорено Април 28, 2010 Яка класика !!! ... ама много трезво звучиш ...това парче може да се изпее както трябва само ако си къркан или напушен порядъчно ... Другия път като дойдете в Чирпан да го направите задължително ...то е нещо като химн на кръчмата дето свирихте ... Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 22, 2010 Автор Отговорено Май 22, 2010 О.. В тази банда не пея Само нося колони, връткам копчета и подпирам клавира. Бицев.. какво да ти кажа. Младите почти нереагират на това парче, и донякъде с право. Явно събужда спомени от младежките години на поотрасналата публика Иначе аз пък дори не съм бил замислен, когато парчето е било хит, но му се кефя. Явно и затова не съм критерий за човек от "новото" поколение. Цитирай
Recommended Posts