DYLGIQ Публикувано Април 15, 2010 Публикувано Април 15, 2010 (Редактирано) Кво стаа тука бе - не мога да позная раздела - само джаз и фолк, тук-таме някоя стружка!?! Това форум за метъли ли е, или за копанари, а? Я да втвърдим: http://soundcloud.com/dylgiq/myph Някой да не вземе да си помисили, че говоря сериозно: толкова яки неща са пуснали колегите, че ме е малко срам да пускам таз недоиздялана песньовка. Редактирано Април 15, 2010 от DYLGIQ Цитирай
reckoning.band Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Началото на песента няма нищо общо със самата шпесен.Мислех си че ше слушам BOn Jovi Но парчето е мн добро има и разни мотиви на Nickelback Цитирай
Tozi Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Айде сега - недодялана. Екстра си е. Само "Дрийм Тятърския" вокал липсва за да е пълна картинката. Мйетал форйевйеррррррррррр чугун и стомана Перник. :) Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 30, 2010 Автор Отговорено Април 30, 2010 (Редактирано) Началото на песента няма нищо общо със самата шпесен.Мислех си че ше слушам BOn Jovi Ха, изненада! Тука ми се получава изненда и за мен с вокалите, ще се радвам, ако някой от пеещите съфорумци се нареди със строфи. Ама да не е "Дрийм Тиътърския" вокал, ако може. И ако може - в раздела jam. А ходенето на театър и изложби е задължително за всички членове на форума, мисля. Редактирано Май 1, 2010 от DYLGIQ Цитирай
Fashion Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 Много кефи парчето. Има ли кой да го изпее,ще ми е доста интересно да го чуя с вокал? Цитирай
Black Bird Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 Верно има Nickelback, много яка китара на паузата Сподели чейна И ако може патча на адиктив дръмс. Супер звук! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Май 2, 2010 Автор Отговорено Май 2, 2010 Никълбек не са ми любимци, не се сещам за кое парче говорите. Напълно е възможно да съм ги "окрал" неволно, както сигурно и другите рифове приличат на нечии други. Вече отдавна всичко е изсвирено, така че едва ли някой днес може да твърди, че е първият автор на последователността от няколко тона - било то мелодия, риф или акордова прогресия. На мен това ми е виждането за комбинацията от настроения, които рифовете носят, не съм ги редил по някакви правила, то и затова за някои са трудно съчетаеми. Виж, без бой веднага си признавам за една ушебийна "кражба" - барабанките са с един от пачовете на Митака, които той щедро сподели тук във форума - Dimi-Nalbantov-KIT-2. Митак, позна ли си го? Много здрав метълски кит, почти не го пипам, най-много ривърбите и компресорите да понаместя. А китарките са с ПодФарм, аз съм си правил пачовете, ето ги: http://www.4shared.com/dir/38636193/c08d1fc0/patches.html Китарката е Шектър Хелрейзър Ви Цитирай
sardaesox Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 Най-после малко живинка във форума,зарязал си ниските скорости май .Под фарма наистина си го бива... Цитирай
Recommended Posts