Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко метъл


Recommended Posts

Кво стаа тука бе - не мога да позная раздела - само джаз и фолк, тук-таме някоя стружка!?! Това форум за метъли ли е, или за копанари, а? :godbless: Я да втвърдим: http://soundcloud.com/dylgiq/myph

Някой да не вземе да си помисили, че говоря сериозно: толкова яки неща са пуснали колегите, че ме е малко срам да пускам таз недоиздялана песньовка.

Редактирано от DYLGIQ
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде сега - недодялана. Екстра си е. Само "Дрийм Тятърския" вокал липсва за да е пълна картинката. Мйетал форйевйеррррррррррр чугун и стомана Перник. :) :) :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
Началото на песента няма нищо общо със самата шпесен.Мислех си че ше слушам BOn Jovi

Ха, изненада!

Тука ми се получава изненда и за мен с вокалите, ще се радвам, ако някой от пеещите съфорумци се нареди със строфи. Ама да не е "Дрийм Тиътърския" вокал, ако може. И ако може - в раздела jam. А ходенето на театър и изложби е задължително за всички членове на форума, мисля.

Редактирано от DYLGIQ
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никълбек не са ми любимци, не се сещам за кое парче говорите. Напълно е възможно да съм ги "окрал" неволно, както сигурно и другите рифове приличат на нечии други. Вече отдавна всичко е изсвирено, така че едва ли някой днес може да твърди, че е първият автор на последователността от няколко тона - било то мелодия, риф или акордова прогресия. На мен това ми е виждането за комбинацията от настроения, които рифовете носят, не съм ги редил по някакви правила, то и затова за някои са трудно съчетаеми. Виж, без бой веднага си признавам за една ушебийна "кражба" - барабанките са с един от пачовете на Митака, които той щедро сподели тук във форума - Dimi-Nalbantov-KIT-2. Митак, позна ли си го? Много здрав метълски кит, почти не го пипам, най-много ривърбите и компресорите да понаместя. А китарките са с ПодФарм, аз съм си правил пачовете, ето ги:

http://www.4shared.com/dir/38636193/c08d1fc0/patches.html

Китарката е Шектър Хелрейзър Ви :thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.