wades Публикувано Април 14, 2010 Публикувано Април 14, 2010 Здравейте ! Искам да попитам хората с такава китара има ли проблем с цапането както останалите бели неща Много имам мерак на такава китара но се чудя струва ли си. И изобщо да поразпитам доволни ли са. Ако може някакви записи понеже съм от малък град и нямам възможност да пробвам. Предимно ми се свири сегашната поп-пънкария ..групи като.. Offspring, Green Day, New Found Glory.. Blink 182 etc. Поздрави Цитирай
L.K. Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Бялата китарка иска хард кейс, стойка, миене на ръцете и почистване. На сцената се вижда отдалече! Цитирай
azzinoth1126 Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Аз имам бял Les Paul, само че Epiphone. Досега не съм успявал някак си да я замърся до толкова че да си личи от разстояние, че пък и от близо дори Цитирай
Rezachka Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Тоя бял винтидж явно от скоро са го пуснали модела... преди го нямаше иначе щях такъв да си зема със сигурност Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Бялата китара не се нуждае от специални грижи, за да не се мърси. Просто лакът не задържа толкова мръсотия, колкото си мислиш. Това не е автомобил, който минава през кални локви и прашни улици Дори напротив - прах, отпечатъци, стърготини от перца и т.н. се виждат по-малко. Освен това на сцената, при динамично осветление в малък клуб се вижда всичко - независимо какъв цвят е китарата. Дори и да я лъснеш до съвършенство, все по някое време се появяват отпечатъци, които "блестят" под прожектора Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Пипал съм точно такъв бял Vintage V100 - като качесто е точно както останалите китари на марката. Този, който пипах, имаше малка нежелана деформация по грифа, която, ако не ме лъже паметта, пречеше да се свири на високите прагчета без звънене. Иначе самата китара звучеше нормално, в смисъл, подобно на останалите модели на Vintage LP. Звука е приличен, адаптерите са малко мътни и глухи, както не веднъж е обсъждано. Срещат се китари с дефекти, затова добре е да се избере на място, по възможност. Цитирай
Recommended Posts