stomanow Публикувано Април 13, 2010 Публикувано Април 13, 2010 Парчето е май голяма лъжица за моята уста,има си и грешки и неточности,ама карай да върви http://www.4shared.com/audio/H52BoJ7V/L_online.html Цитирай
W_A_R Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 (Редактирано) На мен ми хареса. Лично аз съм фен на това парче и съм го пробвал много пъти, но само 1-вата част и дотам. За жалост не владея суийп и изимпровизирвам нещо друго не особено качествено. Мисълта ми е , че кавърът ти наистина ми хареса, само едно нещо ми хвана ухото - защо свириш партията на втората китара в началото след основната мелодия? Редактирано Април 20, 2010 от W_A_R Цитирай
stomanow Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 На мен пък изобщо не ми харесва ,като го записах го слушах един път докато се оправях за работа и не ми стори чааак толкова зле и го качих,като го чух обаче на следващия ден....трагедия .Нито бавното свирене е ок,нито бързото,нито звука...абе то да се записваш не било като да си дрънкаш сам .Иначе наистина щеше да стане по-добре да запиша и двете китари,вместо да свиря единия път едната,а после другата ,ама това да беше кусура . Цитирай
Tozi Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Споко. Не е толкова зле. Трябва да поизгладиш фразирането - да не се чува че се опитваш да свириш чуждо парче. Свири го още и се записвай често - така най-добре ще разбираш докъде си стигнал и над какво трябва да се работи. Цитирай
Victoroth Отговорено Април 29, 2010 Отговорено Април 29, 2010 От колко време свириш на китара ? След малко ще пусна и моя кавър , тази песен наистина е върха ! Иначе доколкото самото изпълнение , не е зле. Определно звука ти се нуждае от повече Delay & Reverb , както и още настройки за да стане добър , но и така не е лош ! Поздрави ! Цитирай
dedomito Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 Мене ме кефи как е станало . Свалих си трака , мелодично е , ще се пробва задължително . Бравус ! Цитирай
dedomito Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 http://www.4shared.com/account/audio/xETdL...Sahara_-in.html Ето и един опит мен , но само началото . Мисля , че уцелих цели три тона , хахах. Хубаво е парчето много , не го бях слушал до момента . Цитирай
Recommended Posts