KILL_EM_ALL Публикувано Януари 28, 2006 Публикувано Януари 28, 2006 е тва е реликва как може този модел китара да се поръча-как стаа-- към кои да се обърна в америка я продават за нема 500 гущера ESP LTD KH202 Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 ебави у разбирачите хахах аребе кога требе мълчите--иначе сите мноо сте разбирачи Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Аз знам , ама кат' ше ме ебеш - можеш само да ми го изядеш ... Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Не знам в БГ да има вносител на ESP/LTD. Остава варианта някой да ти я внесе или да си я поръчаш от някой он-лайн магазин Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 с шипинг, мита и такиа екстри докато стигне до нашата мила родина(в случай че нямаш твой човек да ти я внесе) ще ти струва 2-3 пъти по 500$, тогава спокойно ще можеш да си я завреш отзад :twisted: Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 Аз знам , ама кат' ше ме ебеш - можеш само да ми го изядеш ... кажи --кой е... еми сите мулчаха кво да напишем тука от форома имаше един пич с ESP- требе него го мернем Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 Не знам в БГ да има вносител на ESP/LTD. Остава варианта някой да ти я внесе или да си я поръчаш от някой он-лайн магазин а кво са тия магазини ве--как стаа работата с тех--и куде да провера дали има такива магазини Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 иначе сите мноо сте разбирачи Те малко след мен хората го казаха - вземаш си го оттам , отдет си видял ... Иначе може да си намериш подобен или същия в раздел "кОпувам - прУдавам - прИдлагам (това е след като четох една обява за бас)" . Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Не знам в БГ да има вносител на ESP/LTD. Остава варианта някой да ти я внесе или да си я поръчаш от някой он-лайн магазин а кво са тия магазини ве--как стаа работата с тех--и куде да провера дали има такива магазини Он-лайн магазини има колкото щеш. И в Европа и в Щатите. Ползвай Google!!! Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 Не знам в БГ да има вносител на ESP/LTD. Остава варианта някой да ти я внесе или да си я поръчаш от някой он-лайн магазин а кво са тия магазини ве--как стаа работата с тех--и куде да провера дали има такива магазини Он-лайн магазини има колкото щеш. И в Европа и в Щатите. Ползвай Google!!! ма братле вубще не знам кво е тва онлине магазин... нито знам как стаа поръчката нито нищо--нито знам кви са тия магазини--как да ги търся --КВО Е ТВА .. какво да напиша ж гоогал и според вас от тия магазини цените същитъе ли излизат каква е разликата ако има такава Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Един младеж от Форума : Frammond D мисля му е ника си взе такава преди няколко месеца, но мисля,че от чужбина, ще те излъжа, питай го него. Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 онлайн магазин е уеб сайт от който можеш да си поръчваш разни нещица, поръчката става с кредитна карта, банков превод или някакъв друг начин, само че проблема е че повечето такива магазини не доставят стоките си до България, ако намериш такъв който да ти достави китарата - хубаво, обаче разноските по доставката и мито ще ти излязат колкото самата китара.... П.С. за да намериш такъв магазин пиши примерно модела на китарата и buy все трябва да излезе някой магазин Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Не знам в БГ да има вносител на ESP/LTD. Остава варианта някой да ти я внесе или да си я поръчаш от някой он-лайн магазин а кво са тия магазини ве--как стаа работата с тех--и куде да провера дали има такива магазини Он-лайн магазини има колкото щеш. И в Европа и в Щатите. Ползвай Google!!! ма братле вубще не знам кво е тва онлине магазин... нито знам как стаа поръчката нито нищо--нито знам кви са тия магазини--как да ги търся --КВО Е ТВА .. какво да напиша ж гоогал и според вас от тия магазини цените същитъе ли излизат каква е разликата ако има такава Ето например тук се говори за магазина на Sam Ash. Влизаш в samash.com и гледаш китарите, модели цени и т.н. Проучваш дали има интернешънъл шипинг до България и колко струва. Какво плащане приемат - кредитна карта, чек или банков превод. Проучване му е майката. Аз като си купувах моето Peavey, този форум го нямаше и никой не ми е казвал как се поръчва и внася китара от чужбина. Поразрови в по-старите теми! Имаше доста изписано по въпроса Цитирай
jFog Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 (Редактирано) оп грешка изрих го аз Редактирано Януари 28, 2006 от jFog Цитирай
Recommended Posts