maddiemonroe Публикувано Април 11, 2010 Share Публикувано Април 11, 2010 заминавам за лондон със самолет и ще си вземам китарата с мен, проблема е,че китарата е класическа ,т.е. лесно чуплива и няма да съм спокойна ако я дам в багажното , дори и с твърд калъф, другия проблем е , че повечето компании ми искат още един билет , за да ме пуснат на борда с нея, въпросът ми е дали някой е летял така до лондон с класическа китара да сподели малко инфо............ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jory Отговорено Април 11, 2010 Share Отговорено Април 11, 2010 Ами аз летях от Лондон за тук.При мен беше същото самолетните компании ми искаха втрори билет това не ме устройваше и поразпитах насам натам и се оказа че най-добрия вариант е да я пусна по куриер.Така и направих, Еконт имат офиси там пуснах я за една седмица приситгна жива и здрава(естествено добре я бях опаковал).Това удоволствие ми струва 50 бг лева.Та ако искаш може да пробваш тоя метод.Попитай в еконт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Април 12, 2010 Share Отговорено Април 12, 2010 (Редактирано) Летях от София до Лондон със китарата в твърд кейс като ръчен багаж без никакъв проблем. Мисля че бях с Бритиш Еъруейс тогава.ю Китарата ми е електрическа, Лес Пол... Куфара е по-малък от тези за класическа китара със сигурност но никой не се загледа, нито някой тръгна да мери нещо.. просто си я пуснах през скенера както всички останали чанти.. и никой дума не ми каза. Това беше миналата година г/д по това време. И друг път като съм летял съм виждал хора с китари като ръчен багаж в твърд кейс, но не си спомням тогава с коя компания летях, дали пак беше Бритиш или Уиз... Редактирано Април 12, 2010 от Rezachka Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Април 12, 2010 Share Отговорено Април 12, 2010 По принцип на аерогарата има един калъп по който си мериш, дали ръчния ти багаж се помества в определени габарити(това са габаритите отгоре на местата където се прибира) а куфара със сигурносто не влиза в това число. Миналата година ходих до Италия и точно по тая причина не си взех китарата, както каза колегата Еконт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Април 12, 2010 Share Отговорено Април 12, 2010 Обади св в представителството на авиокомпанията (не на летището) - ще ти разяснят най-добре в съответствие с вътрешните си разпоредби. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maddiemonroe Отговорено Април 12, 2010 Автор Share Отговорено Април 12, 2010 благодаря на всички за полезните съвети Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts