balombi Отговорено Април 11, 2010 Автор Отговорено Април 11, 2010 Благодаря за бързите коментари и за толерантноста . Още щом се прибера ще се опитам да напрява нещо по блусарско и бавно . Аз на втория запис бързах защото времето за запис на прорамата ми е само 40 сек . Благодаря! Цитирай
balombi Отговорено Април 18, 2010 Автор Отговорено Април 18, 2010 Малии! Не нога да искарам нищо хубаво , когато пък нещо стане то ми е познато както мелодия от друга песен . Цитирай
Tozi Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Няма да се притесняваш. Всичко си е в реда на нещата.Няма нищо нередно ако свириш неща които са ти познати от друга песен - свири ги колкото можеш по-добре. И така между тези неща ще намериш и други интересни. Пентатониката как върви? Цитирай
balombi Отговорено Април 18, 2010 Автор Отговорено Април 18, 2010 Еми добре върви, вече си тегля разни джемове и пробвам , но още ме е срам да ги пускам във форума . Ще разучавам още и може би някой ден... Цитирай
Tozi Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Само така. Свири си спокойно и то ще си стане. Цитирай
Recommended Posts