wessy Публикувано Януари 27, 2006 Публикувано Януари 27, 2006 някой случайно да се е сблъсквал с тая нова серия на Рандал? 12AT7 - driven MOSFET power section. Това е новостта нещо хибридно са е получило. Моля ви се само не искам да става тука "лампите са истината, мани ги тия хибридни глупости" Та ако някой е ПРОБВАЛ или ЧУЛ семпли да каже. Не искам караници и спорове транзистор-лампа мерси Цитирай
bigjav Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 Виж сега, това е нов продукт, който тепърва ще атакува пазара след току-що представянето му на NAMM 2006. Aре! Цитирай
wessy Отговорено Януари 27, 2006 Автор Отговорено Януари 27, 2006 знам че е нов ама просто вече го има на пазара и за тфа питам току виж има някой върл фен на Рандал Цитирай
yakiya Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 Аз тествах едно комбо в магазин "Фактор" и останах с доста добри впечатления.Даже най-вероятно ще купя нещо на Randall. Един приятел има глава 200W и колона и вади доста сериозен саунд.Дори във О'шипка. С доста Маршали съм свирил ,но за тежка музика май Randall-а по пасва.И са на поносима цена. Цитирай
wessy Отговорено Януари 27, 2006 Автор Отговорено Януари 27, 2006 това ми е ясно, но става дума за новата серия Valve-Dynamic айде де .... никой ли не се е сблъсквал с нея още аз даже не знам дали я има в бг де ... Цитирай
One_Voice Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 някой да е имал контакт вече ? Цитирай
One_Voice Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 някой имал ли е збльськ с туй чудо,щото щели да зареждат вьв Фактор , а й имат от старата версия G2 и искам мнения коя е по добра ? Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Фактор ще заредят Г3 серията в края на тозаи месец до колкото съм запознат там е приложена тази нова технология.Мисля че тези продукти с Valve-Dynamic ще са по добри като звучене. Аз лично се наслаждавам от скоро на едно RG75/G2 series и съм повече от доволен!!! Само да добавя че разликата м/у РГ75 от Г2 серията и този от Г3 серията е около 100 кинта!!! Цитирай
LOE Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Мисля че тези продукти с Valve-Dynamic ще са по добри като звучене. Чак пък много... една птичка пролет не прави Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Мисля че тези продукти с Valve-Dynamic ще са по добри като звучене. Чак пък много... една птичка пролет не прави а уе приятелю тая технологийка е като TransTube при Pevaey Цитирай
LOE Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Разликата между истински лампов усилвател и тия хибридни решения е като между натуралния сок и танг прахчетата... танг-а има по добър вкус от останалите "транзисторни" прахчета защото има и трици от плодове (поне така пише), но вкуса му определено не е като на натуралния сок Разлика ще има много ясно, но едва ли ще е огромна. Разликата в цената между усилвателите със и без тия лампови емулации не е голяма, тук може би ще е по голяма поради факта че нашите любими представители си нямат конкуренция и бичат яко цените.. а каквато е разликата в цените такава и разликата в звука, даже и това не е много вярно защото изцяло ламповите усилватели са два, три че и четири пъти по скъпи от транзисторните си братя, а не за всичките може да се каже че звука им е 2,3 или 4 пъти по добър В момента и двамата спорим без да ни е ясно за какво става въпрос, но аз поразпитах тук там понеже мисля да си взимам точно такъв амп и получих доста компетентни мнения. Не очаквай чудеса, звука е по-добър, но валв-динамик не е единственото нещо което отличава Г2 от Г3 поколението, има и други компоненти които са претърпели развитие и са отговорни за подобряването на звука. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 (Редактирано) Разликата между истински лампов усилвател и тия хибридни решения е като между натуралния сок и танг прахчетата... танг-а има по добър вкус от останалите "транзисторни" прахчета защото има и трици от плодове (поне така пише), но вкуса му определено не е като на натуралния сок Разлика ще има много ясно, но едва ли ще е огромна. Разликата в цената между усилвателите със и без тия лампови емулации не е голяма, тук може би ще е по голяма поради факта че нашите любими представители си нямат конкуренция и бичат яко цените.. а каквато е разликата в цените такава и разликата в звука, даже и това не е много вярно защото изцяло ламповите усилватели са два, три че и четири пъти по скъпи от транзисторните си братя, а не за всичките може да се каже че звука им е 2,3 или 4 пъти по добър В момента и двамата спорим без да ни е ясно за какво става въпрос, но аз поразпитах тук там понеже мисля да си взимам точно такъв амп и получих доста компетентни мнения. Не очаквай чудеса, звука е по-добър, но валв-динамик не е единственото нещо което отличава Г2 от Г3 поколението, има и други компоненти които са претърпели развитие и са отговорни за подобряването на звука. Първо: Не споря!!! Второ: "Чак пък много... една птичка пролет не прави" и " Не очаквай чудеса, звука е по-добър" Тва е!!! Едит: Само да добавя че Г2 серията (която ползвам) няма Валв Динамик. Поздрави!!! Редактирано Май 17, 2006 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
wessy Отговорено Май 17, 2006 Автор Отговорено Май 17, 2006 Разликата не е само 1-та лампа Г3 е с Мосфет краен амп който определено се различава като динамика Ще ги чуем и ще разберем дали е огромна разликата Залагам по-скоро на "не". И все пак Г2 серията си е супер яка според мен Цитирай
Recommended Posts