zak7 Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Може ли, някой да ми обясни как се връщат настройките на ефекта във фабричните. Как се записва избраното звучене от ефекти примерно на 01-позиция. Моля някой който е имал този ефект да ми обясни как се борави с него . Ръководство на английски имам но не знам английски. Нека някой ръзясни кое как става с този ефект и какво как се прави - сейфа. Нека темата послужи за другите невежи след мен. П. П. Мисла че трябва да има и такива теми за различните ефекти.
L.K. Отговорено Април 4, 2010 Отговорено Април 4, 2010 Отговорът на първия ти въпрос се намира на страница 34 от менюала: 1 Натисни и задръж Store бутона докато включваш RP70. 2. Когато дисплеят покаже FR освободи Store бутона. 3. Натисни и задръж Store бутона за 3 секунди докато RS се появи на дисплея и го освободи. Factory Reset процедурата отнема около 10 секунди. Учи английски, докато не се е наложило да учиш китайски.
Coprophagus Отговорено Април 5, 2010 Отговорено Април 5, 2010 ефектите които си си направил се записват чрез бутона Store като след като завършиш настроиките натискаш Store, после избираш на коя позиция да го запишеш пак натискаш Store следва промяна на името на ефекта и пак натискаш Store. по памет ти обяснявам, но беше нещо от сорта. Учи английски, докато не се е наложило да учиш китайски. ^
zak7 Отговорено Април 5, 2010 Автор Отговорено Април 5, 2010 Благодаря на отзовалите се на помощ. Ще се радвам някой да добави още инфо ако има поглед върху машинката. Примерно натискаш това за - натискаш онова за - Просто искам едно подробно описание на копчетата и възможностите на процесора, ако може, ако ли не здраве. П. П. Моля, не ме корете все пак форума е за това. - Весела вечер на всички.
IgniteAll Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 Моля, използвай google.com да намериш ръководството на апаратурата, която не знаеш как се използва. Това, което търсиш е много специализиран съпорт, който тук определено не предлагаме.
Recommended Posts