Jump to content
Българският форум за музиканти

zak7

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

zak7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на отзовалите се на помощ. Ще се радвам някой да добави още инфо ако има поглед върху машинката. Примерно натискаш това за - натискаш онова за - Просто искам едно подробно описание на копчетата и възможностите на процесора, ако може, ако ли не здраве. П. П. Моля, не ме корете все пак форума е за това. - Весела вечер на всички.
  2. Може ли, някой да ми обясни как се връщат настройките на ефекта във фабричните. Как се записва избраното звучене от ефекти примерно на 01-позиция. Моля някой който е имал този ефект да ми обясни как се борави с него . Ръководство на английски имам но не знам английски. Нека някой ръзясни кое как става с този ефект и какво как се прави - сейфа. Нека темата послужи за другите невежи след мен. П. П. Мисла че трябва да има и такива теми за различните ефекти.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.