fracture Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 (Редактирано) По въпроса за китарите от сайта http://www.efrguitars.nl, ако се вгледате по детайлно - на страницата пише 'Import ...', а на друго място - "Moser Custom Shop". Китарите на Neal Moser, доколкото си спомням сме ги разглеждали и сме се кефили на тях, ако сте позабравили линка към сайта му, ето го: http://www.nealmoser.com/ Редактирано Февруари 13, 2006 от fracture Цитирай
7thString Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 нечовешки кич Ей така някой като се изцепи ми минават 3 мисли и ще споделя само 3тата за да запазя добрия тон: Представи си колко ТЪПО щеше да бъде примерно г-н Вай да свиреше на някоя бяла(а-ла Малмстийн) напълно стандартна китара, а може и изсулена и заоблена като Теле, облечен в сива ризка и панталон, седящ като пън, щото съм сигурен, че може да си свири нещата и без да вложи капка емоция... и в същото време сцената е една плоскост с 2 фенера като тези дето осветяват паметниците нощем, колкото да се вижда, или пък самия концерт да е в 12 наобяд... колко яко щеше да е без тоя кич, м? Та така де... проумейте го веднъж завинаги- на репетиция и в студиото сме музиканти. На сцената сме 10% музиканти и 90% артисти. Цитирай
hypermusic Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 7thString Публикувано на Feb 13 2006, 08:39 PM QUOTE (hypermusic @ Feb 13 2006, 05:26 PM) нечовешки кич Ей така някой като се изцепи ми минават 3 мисли и ще споделя само 3тата за да запазя добрия тон: Представи си колко ТЪПО щеше да бъде примерно г-н Вай да свиреше на някоя бяла(а-ла Малмстийн) напълно стандартна китара, а може и изсулена и заоблена като Теле, облечен в сива ризка и панталон, седящ като пън, щото съм сигурен, че може да си свири нещата и без да вложи капка емоция... и в същото време сцената е една плоскост с 2 фенера като тези дето осветяват паметниците нощем, колкото да се вижда, или пък самия концерт да е в 12 наобяд... колко яко щеше да е без тоя кич, м? wink.gif Та така де... проумейте го веднъж завинаги- на репетиция и в студиото сме музиканти. На сцената сме 10% музиканти и 90% артисти. има една тънка разлика- че г-н Вай има малко в повечко естетически усет..Нещо, което трудно би могло да се каже за гологлавия пич на снимката, а след като си тръгнал да се заяждаш- и за тебе. Цитирай
marsspiritus Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 ТОВА наистина са някакви гадости, които някои си е нарекъл китари ???????????? :wall: моито мнение е че са пълна гадост (мое мнение) а относно по малко изчачените кефи ме тая на гологлавият пич,която както се каза по горе е опасна за здрвето със острите си форми. А иначе тия дето са тялото им е като от някви пламъци ми се струват малко кичозни но наи любимите ми китари както се изказа Fender_str са това :inlove: Цитирай
7thString Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 7thString Публикувано на Feb 13 2006, 08:39 PM QUOTE (hypermusic @ Feb 13 2006, 05:26 PM) нечовешки кич Ей така някой като се изцепи ми минават 3 мисли и ще споделя само 3тата за да запазя добрия тон: Представи си колко ТЪПО щеше да бъде примерно г-н Вай да свиреше на някоя бяла(а-ла Малмстийн) напълно стандартна китара, а може и изсулена и заоблена като Теле, облечен в сива ризка и панталон, седящ като пън, щото съм сигурен, че може да си свири нещата и без да вложи капка емоция... и в същото време сцената е една плоскост с 2 фенера като тези дето осветяват паметниците нощем, колкото да се вижда, или пък самия концерт да е в 12 наобяд... колко яко щеше да е без тоя кич, м? wink.gif Та така де... проумейте го веднъж завинаги- на репетиция и в студиото сме музиканти. На сцената сме 10% музиканти и 90% артисти. има една тънка разлика- че г-н Вай има малко в повечко естетически усет..Нещо, което трудно би могло да се каже за гологлавия пич на снимката, а след като си тръгнал да се заяждаш- и за тебе. Не се заяждам Но всяко блато си има респективните жаби... и обратно Не моеш да излезеш да свириш death/thrash със стратокастер Ако става въпрос за личен вкус, и за мен телекастера и страта(оригиналния) са възможно най-грозно изглеждащите китари амане моеш да ги отречеш ей тъй Цитирай
oBfusCATed Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 дам красавица е . а за какво са сички копчета че не зацепвам. волуме тембри адптери...останаха още три малко отдолу...те са за... http://www.nealmoser.com/Bichwiringdiagram.htm Цитирай
Hantov Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 като се замисля, че имам 3 контрола...и си мисля, че са достатъчни, а Буустер волуме-то някаква идея какво прави? Цитирай
7thString Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 като се замисля, че имам 3 контрола...и си мисля, че са достатъчни, а Буустер волуме-то някаква идея какво прави? сигурно е за усилването на някоя активна електроника... Цитирай
Recommended Posts