bigjav Отговорено Декември 16, 2004 Автор Отговорено Декември 16, 2004 Glaceriese, наскоро си дадох сметка, че съм свикнал да си репетирам с максимално изчистен тон, дали 6те е ритъм или соло вси4ко ми е или clean или малко drive. В началото си спомням, че ми бе6е супер неудобно и непрекъснато поздравявах майката на пича дет бе6е казал, че това е правилния начин за practice, ама после не6тата си дойдоха на място някак от само себе си. Пък и колкото по-малко ефекти си наблъскал на осн. тон, то той е толкова по-ясен и изпъква по-добре при свирене наживо с група. Преди свирих в една група с о6те един китарист, който ползва6е Zoom 505. Дали е добър или ло6 ефекта, то това е друга тема, ама пича има6е навика да си наглася бленди на слу6алки вкъ6ти, където чове6кото ухо интуитивно някак се нуждае от повече reverb, delay, chorus и т.н. И когато се съберяхме на репетиция, тона му бе6е супер размит и за да изпъкне в микса той се увеличава6е доста, доста, като това воде6е и до неимоверна поява на микрофонии, останалите спирахме да се чуваме, абе, въоб6те една малка трагедия. Та си мисля, че заглавието "добър музикант" предполага освен друго и изградено умение да си направи6 хубав звук, така че публиката не само да те чуе, но и да i е приятно. Аре! Цитирай
bigjav Отговорено Декември 16, 2004 Автор Отговорено Декември 16, 2004 Сънчо, брат, ти уби рибата!!! Не бях виждал този сайт. Сега го отворих и почвам да чета! Много ти благодаря! Аре, после 6е коментираме! Цитирай
synchu Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 Сънчо, брат, ти уби рибата!!! Не бях виждал този сайт. Сега го отворих и почвам да чета! Много ти благодаря! Аре, после 6е коментираме! мола ;-) трепем риби секви... :killyou: Цитирай
Recommended Posts