Kaen Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (Редактирано) Ами,не съм много компетентен,но мога да кажа че е от сърце Стилът е неопределен...според мен е странен и новоизлюпен...Звучи професионално заради про техниката Записахме го на 28-ми този месец.Музиката е невзаимствана,абсолютно независима,както и вокалите. Аз "писах" музиката,а мацката текста и вокалите Определено е нещо различно...Търсим поле за изява и очаквам коментари...Бих желал да бъдете професионално критични Кръстих "групата"(понеже аз свиря всичките инструменти и сме само 2ма) - "Waisted" защото според приятели и познати е трябвало да започнем да се занимаваме по-рано..Та за това сме "пропиляли" годините си в НЕ-занимаване с музика а името на парчето е по идея на Вокалистката,съответства с идеята на текста.. Надявам се да ви хареса Редактирано Март 29, 2010 от Kaen Цитирай
sboy Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Станало е нещо супер приятно,на мен много ми хареса браво! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Мноооого много готина идея!Освен това и си личи, че е от сърце!! Добра поп песен не се пише и аранжира лесно, а тази определено е такава!Много се кефя на такъв стил писане, даже припявам вече Много готино!! Ванс да позная ли, че има Еванесънс сред любимите си банди? Напомнихте ми за една бг банда от близкото минало (може и още да я има всъщност) - Акустика, но сте доста по-енергични от тях Силна мелодия, силен текст, положителна енергия и много подходящо вокално представяне!! Браво!! Цитирай
Abbath Отговорено Март 30, 2010 Отговорено Март 30, 2010 Хубаво е Но за името - може би си имал предвид Wasted?Учудвам се, че Вяра не те поправи Цитирай
kmfb Отговорено Март 30, 2010 Отговорено Март 30, 2010 + 1 фен. Изкефи ме много, модерно ми звучи... Честно да си кажа, тоя тенекиен snare ме грабна най-много Цитирай
Nightmare81 Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 парче в стила на Евровизия . Модерен поп-рок с елемент на диско музика . готино е Цитирай
Dilyan Bogdanov Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Ина на мен ми хареса, мелодично и има замисъл и доста динамика. Браво за избора на акустичния звук, макар че като цяло парчето е модерен поп. В моята група(ReVision) също сме изцяло ориентирани към акустичния звук. Вокалите също са добре. На припева ми се струва че става прекалино натрупване на ефекти и ритми, но това си е мое мнение. Като цяло Браво Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 @Abbath: Очевидни правописни грешки поправям само когато се отнасят към въпроса, който дискутираме и когато човекът е откровен отворков гъз. Ако имаше нещо в изпълнението, композицията или аранжимента, което да не ми харесва - бих коментирала. Всичко друго граничи със заяждане, а този форум и без това е изпълнен със заядливци. Цитирай
sardaesox Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Крайно готино,въпреки че не ми е стила съм фен вече Цитирай
Abbath Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 @Viara Ivanova Не бе душа, не става дума за заяждане, просто живееш там и се учудих, че не ти направи впечатление, че човека е объркал думата на енгелезки...я си представи, че живот и здраве наистина се кръстят Waisted Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Парчето ме кефи, Waisted като име също ме кефи! Какво като не е граматически правилно - поне е различно. Пък и има достатъчно примери, когато имената на песни или на групи са умишлено сбъркани Пича се е объркал без да иска, но според мен в случая - грешката е вярна Цитирай
Abbath Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Абе то граматически си е правилно - означава "втален" в общи линии...няма значение, дори и Втален да се казва бандата в крайна сметка като ме кефи музиката пак бих ги слушал Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 хаха @Abbath човече, ако знаеш тук как говорят(а как пък пишат... ) ще разбереш нежеланието ми да се впускам в тези въпроси. Освен това като възпитаничка на англ.гимназия си бях развила този гаден навик да поправям хората като говорят или пишат неправилно на английски и ми отне много години да се отуча, просто защото отстрани ми се струва дребнаво и ненужно. Не означава, че отношението ми към езика е неуважително, просто личен избор. Друг е въпросът, че ако коментирах всичко, което ми прави впечатление с едно или друго в този форум, нямаш идея колко хора още щяха да ми го играят обидени ... Гледам да не влизам много много, а като вляза да свърша работата, за която съм дошла и толкоз... @Wasted или Waisted : кога ще чуем ново парче от вас? Цитирай
circles Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Готино е парчето, браво! В кое студио е записвано? Цитирай
black_waltz Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Мноого яко, парче. От една стрена си звучи достатъчно съвременно, от друга вокалите напомнят до известна степен на 90тарското диско, което лично мен много си ме радва. А бе, накратко казано - кефите ме! Цитирай
Recommended Posts