Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпроси от поредният начинаещ


samo_gerii

Recommended Posts

Подкрепям мнението за по-меките струни на класическата. Не е кеф да те болят пръстите след 30 минути свирене, каквато опасност има в твоето положение. За пример: Една приятелка е свирила 4 години и дори както има опит металните струни й създават проблем. Разбира се, все пак е до човека, но трябва да се има това предвид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

След два месеца свирене ще забрави за проблемите с пръстите.

Екшънът на струните зависи и от стила на свирене. Сравнете Клептън и Б.Б.Кинг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал да вляза тук с въпросче.

От два-три месеца се уча да свиря, купих си китара и т.н.

Досега правих разни уроци от интернет, научих 3-4 песни на някакво прилично за мен ниво сред които Батальона и "Dust in the Wind" само на акорди.

Бих искал ако може да ми препоръчате други такива песни, които се свирят замо с акорди и които мога да науча от youtube.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=71080

разгледай тази тема, има полезна информация не само по този въпрос

 

щом учиш от youtube, значи знаеш английски на някакво ниво

отваряш гуугъл или youtube и търсиш easy songs/beginner songs/camp songs/two chord songs/three chord songs и учиш

можеш да разгледаш този сайт

http://justinguitar.com/

също има много полезна информация за начинаещ, включително и лесни песнички

 

успех

 

\/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Удрям катинара на тази тема, която оставих отворена именно поради културно зададения въпрос, но всички "новобранци" се метнахте да питате като в чат за каквото ви хрумне. Имате Интернет и имате култура да търсите в гугъл. Недейте да злоупотребявате с желанието на хората да пишат в отговор на безбройните въпроси, които вероятно имате. Ние също сме били в началото, но всеки от нас е намерил сам това, което иска на моменти и това му е доставило голямо удоволствие.

В случая подкрепям billymilano за казаното. Скоро пак идвам на гости в раздел Китара да видя колко хора ще ме намразят за пореден път. Имам и да го подреждам, което ми напомня, че ееееей там горе има една камара теми за четене под формата на линкове. Нежният пол, дори и в крехка прокурорска възраст, наистина поражда един наплив от желаещи да помагат, а когато трябва някой да помогне с подреждането на раздела и настава тишинка. Май трябва да се напъмен да посветим една жена в модераторство, за да има кой да ви "пленява" когато имаме нужда от вас като потребители подаващи ръка :yes: (чукащо главата си в пода на офиса човече, хапещо палеца на левия си крак до кръв и виещо от болка)

 

:punk_guitar:

Вик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.