Flame Отговорено Март 31, 2010 Share Отговорено Март 31, 2010 Подкрепям мнението за по-меките струни на класическата. Не е кеф да те болят пръстите след 30 минути свирене, каквато опасност има в твоето положение. За пример: Една приятелка е свирила 4 години и дори както има опит металните струни й създават проблем. Разбира се, все пак е до човека, но трябва да се има това предвид. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Март 31, 2010 Share Отговорено Март 31, 2010 След два месеца свирене ще забрави за проблемите с пръстите. Екшънът на струните зависи и от стила на свирене. Сравнете Клептън и Б.Б.Кинг. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TytusPulo Отговорено Април 6, 2010 Share Отговорено Април 6, 2010 Бих искал да вляза тук с въпросче. От два-три месеца се уча да свиря, купих си китара и т.н. Досега правих разни уроци от интернет, научих 3-4 песни на някакво прилично за мен ниво сред които Батальона и "Dust in the Wind" само на акорди. Бих искал ако може да ми препоръчате други такива песни, които се свирят замо с акорди и които мога да науча от youtube. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
checho Отговорено Април 6, 2010 Share Отговорено Април 6, 2010 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=71080 разгледай тази тема, има полезна информация не само по този въпрос щом учиш от youtube, значи знаеш английски на някакво ниво отваряш гуугъл или youtube и търсиш easy songs/beginner songs/camp songs/two chord songs/three chord songs и учиш можеш да разгледаш този сайт http://justinguitar.com/ също има много полезна информация за начинаещ, включително и лесни песнички успех \/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Април 6, 2010 Share Отговорено Април 6, 2010 Удрям катинара на тази тема, която оставих отворена именно поради културно зададения въпрос, но всички "новобранци" се метнахте да питате като в чат за каквото ви хрумне. Имате Интернет и имате култура да търсите в гугъл. Недейте да злоупотребявате с желанието на хората да пишат в отговор на безбройните въпроси, които вероятно имате. Ние също сме били в началото, но всеки от нас е намерил сам това, което иска на моменти и това му е доставило голямо удоволствие. В случая подкрепям billymilano за казаното. Скоро пак идвам на гости в раздел Китара да видя колко хора ще ме намразят за пореден път. Имам и да го подреждам, което ми напомня, че ееееей там горе има една камара теми за четене под формата на линкове. Нежният пол, дори и в крехка прокурорска възраст, наистина поражда един наплив от желаещи да помагат, а когато трябва някой да помогне с подреждането на раздела и настава тишинка. Май трябва да се напъмен да посветим една жена в модераторство, за да има кой да ви "пленява" когато имаме нужда от вас като потребители подаващи ръка (чукащо главата си в пода на офиса човече, хапещо палеца на левия си крак до кръв и виещо от болка) Вик Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts