tocata Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 (Редактирано) Има готини неща но, недоизпипани,недоизмислени-типично звучащи по БГ. стандартите. Смятам,че има още много да се работи върху стилистиката и концепцията. Доста от музиката която излиза в Бг.ефира (вкл.в конкурса на БНР) не подкрепя текста. По този начин се губи силата на думите ето това е нещото което липсва на БГ. артистите от новото поколение.Инак талантливи но без идейни със слаба музикална култура която се разпростира от Бионсе през Агилера,Риана до Лейди Гага и точка. Имам песен фаворит но не искам да казвам коя е... Пожелавам успех на всички участници! Поздрави!!! Б. Редактирано Март 28, 2010 от tocata Цитирай
SKYFACE Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 (Редактирано) На мен само " Грапав сън " на Ники Урумов ми допадна ... другите няма да ги коментирам Редактирано Март 28, 2010 от SKYFACE Цитирай
Лими Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Има много професионално направени аранжименти и добри изпълнения, но скучни вокални мелодии! Аз съм за "Атлас"! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Най-много ми харесаха на Pro Feel и Атлас Цитирай
anadem Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Всяка година в този конкурс има по нещо интересно, този път определено е Деси & Рони два от най-любимите женски БГ гласове при това заедно . Другото приятно впечатление е песента на Нора, а пък изненадата е Акага и Братя Мангасарян. Иначе като цяло tocata го е казал доста вярно ... Цитирай
bo_yan Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 ...а пък изненадата е Акага и Братя Мангасарян. Много кофти изненада Т`ва си е живо падение в сравнение с едно време к`вото беше Акага Язък за готиния бенд, язък за музикантите у него. Краси Куртев припява нещо там немощно... Баси... Още малко и с Кондьо ще просвирят Цитирай
zanev 70 Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 .... няма да коментирам парчетата щото това означава че трябва да ги прослушам поне по веднъж целите , а както знаем живота е кратък и не е добра идея да губиш време в слушането на шитни от такъв тип .... искам само да питам защо се пише че конкурса е за - ПОП И РОК - .... къде го рока бре ... то не че попа е поп , по скоро на боб отиват нещата в повечето парчета , че и понамирисва .. нищо чудно че чалгата властва , с такива поп-боб бози не ще властва ами направо в следващите 100 години не можеш я мръдна ... и не на последно място - тия от Атлас няма ли кой да ги спре , в полицията нямат ли отдел който да арестува групи от хора които уронват музикалния вкус , а вокала .. аууу за него думи нямам .... както и да е .... сега ако случайно сте си паднали по парчетата да не вземе да ми се обидите , ама нидейте бря както казват тук таме по родината ... просто понякога не мога да издържам и се отпускам да говоря за което се извинявам ... айде живи и здрави . Цеко Цитирай
Recommended Posts