yonislav Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 здравооо, пускам е тая песничка да я чуете да кажете кво мислите.. така както си е обикновено... не се притесняваите да ми кажете честно кво мислите ... критики сабирам и изслушвам за да мога да се поправям - се пак искам да стават нещатата по добре... благодаря предварително .... темата на песента е случващото се през изминалите 3 месеца до сега... надявам се да ви хареса, шегувита е не искам да обидя някой просто казвам това което виждам през мойте очи.... не ангажирам никой с мнението си http://vbox7.com/play:bdc0f2c7 Toto H - Има ли Връзка ? приятно слушане Цитирай
Icarus Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) Хаахах яко е За песен бъзик е екстра Само тия субтитри на шльокавица как можа да ги изпльокаш, ама здраве да е Редактирано Март 24, 2010 от Icarus Цитирай
ultramega Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Браво , парчето е добро. Дори въпросните субтитри ми изглеждат уместни в случая Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 Добро е, но като фен на Ъпсурт, трябва да призная че супер много си взаимствал от тях като тематика, като начин на изказване и т.н. Тва за ритането и за бъбреците - директно си го взел от Психопат май? Няма лошо, но недей да се превръщаш в тяхно копие Цитирай
yonislav Отговорено Април 13, 2010 Автор Отговорено Април 13, 2010 (Редактирано) Добро е, но като фен на Ъпсурт, трябва да призная че супер много си взаимствал от тях като тематика, като начин на изказване и т.н. Тва за ритането и за бъбреците - директно си го взел от Психопат май? Няма лошо, но недей да се превръщаш в тяхно копие слъгласен съм с теб напълно... тази песен е доста като тях, но се пак аз с тях съм израснал... няма значение ... другите мой песни нямат нищо общо с тази, тази я направих така защото инструментала ме подсети за ъпсурт и на там механично стана като тях, но ето и други мой песни, http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=toto+h надявам се да вихареса нещичко благодаря отново Редактирано Април 13, 2010 от yonislav Цитирай
jFog Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 (Редактирано) оп , чак се заинтересувах от т'ва Ъпсурт вълнение.. само дету Вибокса е видим и чуваем само за БГ (май)...има ли начин да се покатерят видеотата по Ю туб например ,че географското положение е фактор на моменти.... Редактирано Април 15, 2010 от jFog Цитирай
yonislav Отговорено Май 12, 2010 Автор Отговорено Май 12, 2010 ToTo H - Рицар с дрехи ето още една моя песничка ... тя е много далече от тази която пуснах преди http://vbox7.com/play:563ae7f7 Цитирай
dedomito Отговорено Май 14, 2010 Отговорено Май 14, 2010 Много готино се е получило . Ъпсурд са ми лидери в българския рап . Излючително трудно се имитират според мен , но тука си се справил отлично . Цитирай
Recommended Posts