Nikifena Публикувано Януари 23, 2006 Публикувано Януари 23, 2006 Така. ето го и демото мамка му ! http://creature.nationalradio.bg/zone/index.php?dir=niki/ Естественно не обръщайте внимание на грешките. (те са наши) но бяхме притиснати от време, и затова набързо... Правихме го в графити студио и искам а благодаря СЪРДЕЧНО на bobalan за помощта и професионализма.. и за приятелството.. Кирее обещали сме ти една варена кокошка и бурканче с люти чушлета.. Ако има и парче осолена сланина с праз Цитирай
bobalan Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Кирее обещали сме ти една варена кокошка и бурканче с люти чушлета.. Ако има и парче осолена сланина с праз аз подозирах, че искате да ми видите сметката - ами с тоя птичи грип какви кокошчици? И сега не е сезона на чушките... некви нитратни ще ми пробутвате, ааааа.... Виж ако донесеш една ракийка за дезинфекция ще преборим птичия грип. А, демото е яко Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Ники, готинин нещица сте сторили,изкефиха ме!Заприличаха ми малко на добрите стари дни на Дичо с Рег Долс Владо Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 24, 2006 Автор Отговорено Януари 24, 2006 а тва барабанче кво е якоо..... хм... Наточи му се ти.. .видяхме те Мерси Владо. Малко некадърно изсвирено, ама ще викаме, че е важна идеята Цитирай
AccesS Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 малиии много ама много яко дръмера ви е на светлинни години, абе цялата банда бравос. за вокала просто нямам думи, направо се :inlove: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 стила не е от мойте...ама много яко свирите бе Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Мноу дубрие колиега... хлъц. Голямо подфърганйе сте напраили Ама сте и добри пусти да опустеете и на репетиция и на запис... Цитирай
KAE Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Верно благо звучи, както казва колегата Burton....само малко тайминга ми се струва, че куца отвреме-навреме (при смяната на бийтовете например), но тва е бял кахър (ако изобщо е, де :green: ). Поздравления :guitar: Цитирай
fracture Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Като слушкам първите две парчета, ме навяват спомени за хипи ерата -няма лошо. Nikifen - когато са солата (поради "професионални изкривявания" надавам повече ухо на баса) бекграунда си е ала Джими Хендрикс Експириънс , да ве, без майтап. Цитирай
Recommended Posts