Svanio Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 Здравейте, много ми се иска да получа табове на хиподил (ако можи да са .doc или .тхт не .gp Също така много моля ако публикувате нещо да е проверено Просто някои табове в нета не са много точни(особено по отношение на разлагане, сола и истински използваните акорди в оригинала). Който която песен знае да я пусне Много се надявам, че тази тема(ако няма таква спяща в архивите) ще се развие сполучливо и ще е добър помагач за феновете на коркотам. Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Не знам дали дори авторите на песните могат със сигурност да си спомнят какво са изсвирили на записите - това е Хиподил все пак по добре сядай и вади Цитирай
Svanio Отговорено Март 20, 2010 Автор Отговорено Март 20, 2010 Свали си табове на Слейър Дори незнам как трябва да ти отговоря...имам предположения, но .... мерси се пак. Slayer слушах в 5ти клас. Ставаше въпрос за Хиподил. Жив и здрав иначе Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 20, 2010 Отговорено Март 20, 2010 Явно предположенията са ти грешни и понеже си любезен, няма да говоря за тях, а иначе и ти да си жив и здрав, и обяснявам: Пешо е страшен фен на Слейър (как не си го забелязал като си слушал и двете банди) и доста от рифовете и солата на по-тежките и бързи парчета са взаимствани/вдъхновени от Слейър. Дори и да не са едно към едно, поне ще хванеш идеи, основни похвати, отношение, мислене (...), а аз още си слушам Слейър. Цитирай
Svanio Отговорено Март 20, 2010 Автор Отговорено Март 20, 2010 Явно предположенията са ти грешни и понеже си любезен, няма да говоря за тях, а иначе и ти да си жив и здрав, и обяснявам: Пешо е страшен фен на Слейър (как не си го забелязал като си слушал и двете банди) и доста от рифовете и солата на по-тежките и бързи парчета са взаимствани/вдъхновени от Слейър. Дори и да не са едно към едно, поне ще хванеш идеи, основни похвати, отношение, мислене (...), а аз още си слушам Слейър. Благодаря. Не съм обръщал внимание на приликата в солата, а и както казах Slayer слушах отдавна и нямам много ясен спомен, помня, че ми омръзнаха . Не знам и не съм сигурен колко съм любезен, но мерси 'се пак Отново жив и здрав. Цитирай
Recommended Posts