savov Отговорено Септември 29, 2012 Автор Отговорено Септември 29, 2012 Персонала на "Максимус" няма ли да се мести в бившото кафе "Италия"...? Аз така разбрах!? Цитирай
petko_marinov Отговорено Октомври 2, 2012 Отговорено Октомври 2, 2012 Благорая да информацията ще гледам да присъствам Цитирай
momcata Отговорено Октомври 2, 2012 Отговорено Октомври 2, 2012 Ами когато Петко се захване с нещо ще го направи, така че очаквам срещата с нетърпение... оф топик: Мише , браво за клипчето, хубава си както винаги, това че пееш е ясно Цитирай
savov Отговорено Октомври 5, 2012 Автор Отговорено Октомври 5, 2012 Предложението на Heartman за "Мелон" си е супер идея...аз не държа да е конкретно в пиано бар или пък още повече - аз да решавам и организирам еднолично. Всички давайте идеи и варианти да обсъждаме... А пък междувременно мярнах още един двама боляри тук...из форума... Дано и те се обадят тук и да се видим и запознаем с тях скоро... Цитирай
Jordan69 Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Петко ще се радвам да се видим на следващата среща а ако е в Мелон още по добре ще се получи. Цитирай
savov Отговорено Октомври 6, 2012 Автор Отговорено Октомври 6, 2012 Дам. А къде се изгуби zwero? Как ми се иска пак да се видим и с него...той неоткриваем стана. Бяхме почнали и да си посвирваме заедно...дано пак има начин да се сберем. Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 6, 2012 Отговорено Октомври 6, 2012 Трябва да се срещнем май скоро,че с някои хора се знаем само по никове.Между другото пиано бара се е преместил в Тремол. Цитирай
zwero Отговорено Октомври 7, 2012 Отговорено Октомври 7, 2012 ^^ Ами да, губя се... всеки ден паля моторетката да Севлиево Ще се радвам да се съберем пак (макар и в намален състав). Следя темата с интерес и ако имам възможност ще дойда..пък може и да се роди нов проект Цитирай
savov Отговорено Октомври 7, 2012 Автор Отговорено Октомври 7, 2012 Между другото с misterj се запознахме много на бързо в театъра преди около седмица мисля. Дано и той се навие да се видим скоро...че съм си наумил да поговоря с него за евентуални записи и аранжименти разни Цитирай
maxim09 Отговорено Октомври 7, 2012 Отговорено Октомври 7, 2012 (Редактирано) Ще следя темата с интерес Освен това, ако има желаещи може мястото за провеждане да има техическа възможост за китарно караоке. Бях чел за нещо такова в Бургас и отзивите бяха доста положителни. Виждам, че има и подходящ клуб и заведение, където да се организират нещата Редактирано Октомври 7, 2012 от maxim09 Цитирай
pipiko Отговорено Октомври 7, 2012 Отговорено Октомври 7, 2012 Савов, ти си един от малкото, благодарение на които този град все още има духовен живот! Подкрепям и желая успех! Цитирай
misterj Отговорено Октомври 8, 2012 Отговорено Октомври 8, 2012 Аз следя темата. Ако имам възможност, ще бъда там. Цитирай
savov Отговорено Октомври 9, 2012 Автор Отговорено Октомври 9, 2012 (Редактирано) Ето нещо любопитно за болярите... Тия дни разбрах за още една книга, която ще е интересна за великотърновските музиканти. Книгата се казва "Кратка музикална история на Велико Търново". Издадена е през 2000 година. Автор е преподавателят във ВТУ - доц. д-р Илиана Николова. Книгата представя историята на музикалния живот във Велико Търново. Поръчки за книгата и полезна критика се приемат на: тел.: 062 65 65 70 mail: iliana_ni@abv.bg За момента тиражът е изчерпан, но книгата може да се намери във Великотърновската Библиотека. Ще взема да пусна по-натам една отделна тема за книгите на великотърновските музиканти в раздела ноти, уроци и др. Редактирано Октомври 9, 2012 от savov Цитирай
savov Отговорено Март 1, 2013 Автор Отговорено Март 1, 2013 Нещо изключително любопитно, което открих, говорейки с един от местните т.н. стари кучета... Първата музикантска среща във Велико Търново се е организирала и състояла през далечната 1986 година в т.н. "Интерхотел". Иван Узунов (по това време работил към дирекция музика) е сред идеолозите на събитието. По същото време пък се е състояла среща и в летния театър на съседния град Горна Оряховица. Има информация, че музикантските срещи в региона всъщност започват именно от Горна Оряховица. Там първата такава се е състояла година по-рано - а именно през 1985 г. в хотел "Раховец". Основен инициатор тогава е музиканта Атанас Атанасов - Наско материала. Предстои ми съвместна работа с източника на информацията и се надявам скоро да имам още любопитна информация по въпроса. Цитирай
Recommended Posts