SandoBG Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Реших да направя едно кавърче на великите Депеш Записах само вокалът набързо, сигурно може още да се пипне по парчето, ама нямам време за сега... Та това е... World In My Eyes Цитирай
JD Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Много як тембър си изкарал, евала! Малко несигурно ми звучи на места, ама с подвикванията е като от live, така че си е гот P.S.: Бековете чии са? P.S.: Ако си искал да се приближиш то Devotional Tour версията - Цитирай
SandoBG Отговорено Март 16, 2010 Автор Отговорено Март 16, 2010 Мерси! Не знам на кой са бековете, свалих ги от нета... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 Еее, яко е! Депеше форевър! Ся правя метъл кавърче на една от най-известните им и некавърирани песни. Странно звучи малко, но кефи. Ще го пусна като го докарам по докъм края, но ще ми трябват вокали! Цитирай
Recommended Posts