niacin Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Мисля, че това ще ви изкефи. Mike's Drumcamp Човекът наистина прави вече добри пари от онлайн уроци и бизнесът му се разраства. Цитирай
deyan_93 Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Майк е един от най-добрите учители в www.youtube.com/drumteacher76 Цитирай
nosorozitemu Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Да, гледал съм негови неща и преди. Невероятен барабанист и педагог, такива учители ни трябват в БГ. Нашите не падат по - долу, но Майк е успял на много ранна възраст да развие страхотни умения и техника. Браво. Поздрави. Цитирай
lileu Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Веднъж му гледах доста нелеп урок за свирене в неравноделни ритми и сега забелязах, че го е махнал от тубата. В общи линии беше много смешно как обясняваше 7/8-ми, че се броят - от 1 до 7... и полсе пак отначало! Което е смешно и немузикално. Явно не беше запознат особено с темата. И аз му написах препоръка, че се броят с 2-ки и 3-ки или 4-ки и 3-ки... Щото как ще преброиш до 13, ако свириш 13/8-ми или 13/16... ами 15/8 или т.н.?? И му пуснах линк към копаницата на Стунджи (11/8) и той ми изтри коментара и ми блокира акаунта. Явно не приема грешките си с отворен дух... А това пък означава, че не е истински Майстор. Както и да е. Пичът е приятен, креативен и има готин комерсиален стил на свирене. Цитирай
niacin Отговорено Март 16, 2010 Автор Отговорено Март 16, 2010 Пичове идеята на постинга беше да се изкефим на дръм центъра - като организация, локация, бизнес модела и т.н. и да се замислим кога в България ще се организираме да направим подобно място, а не да обсъждаме уменията на човека. Но може би не съм пояснил идеята на моя постинг. Аз просто се изкефих как готино си го е направил. Изгледайте клишчето до края има какво да се види. Цитирай
nosorozitemu Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Аз съм 100% съгласен с теб, че темата не е за възможностите на въпросният типаж. И на мен ми направи страхотно впечатление комплекса и организацията на учебният процес. Сигурно може да се постигне и в БГ. нещо подобно, но нека не забравяме (ако някой изобщо може да забрави), че нашия стандарт няма нищо общо с техния. Респективно няма кой да плаща такива такси и веднага следва, че няма кой да отвори такъв учебен център. Дано да греша, все пак имаме и ние доста кадърни преподаватели и с малко частна инициатива току виж вземе пък стане. Радетел съм, дано. Поздрави. Цитирай
herbari Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 (Редактирано) Никой няма да се навие да финансира такова нещо в България. Евала им правя на такива типове! Редактирано Март 17, 2010 от herbari Цитирай
Recommended Posts