Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Да, гледал съм негови неща и преди. Невероятен барабанист и педагог, такива учители ни трябват в БГ. Нашите не падат по - долу, но Майк е успял на много ранна възраст да развие страхотни умения и техника. Браво.

Поздрави. :cheers2:

Отговорено

Веднъж му гледах доста нелеп урок за свирене в неравноделни ритми и сега забелязах, че го е махнал от тубата.

В общи линии беше много смешно как обясняваше 7/8-ми, че се броят - от 1 до 7... и полсе пак отначало! Което е смешно и немузикално. Явно не беше запознат особено с темата. И аз му написах препоръка, че се броят с 2-ки и 3-ки или 4-ки и 3-ки... Щото как ще преброиш до 13, ако свириш 13/8-ми или 13/16... ами 15/8 или т.н.?? И му пуснах линк към копаницата на Стунджи (11/8) и той ми изтри коментара и ми блокира акаунта. :)

Явно не приема грешките си с отворен дух... А това пък означава, че не е истински Майстор. Както и да е. Пичът е приятен, креативен и има готин комерсиален стил на свирене.

:cheers2:

Отговорено

Пичове идеята на постинга беше да се изкефим на дръм центъра - като организация, локация, бизнес модела и т.н. и да се замислим кога в България ще се организираме да направим подобно място, а не да обсъждаме уменията на човека. Но може би не съм пояснил идеята на моя постинг. Аз просто се изкефих как готино си го е направил. Изгледайте клишчето до края има какво да се види.

Отговорено

Аз съм 100% съгласен с теб, че темата не е за възможностите на въпросният типаж. И на мен ми направи страхотно впечатление комплекса и организацията на учебният процес. Сигурно може да се постигне и в БГ. нещо подобно, но нека не забравяме (ако някой изобщо може да забрави), че нашия стандарт няма нищо общо с техния. Респективно няма кой да плаща такива такси и веднага следва, че няма кой да отвори такъв учебен център.

Дано да греша, все пак имаме и ние доста кадърни преподаватели и с малко частна инициатива току виж вземе пък стане. Радетел съм, дано.

Поздрави. :D

Отговорено (Редактирано)

Никой няма да се навие да финансира такова нещо в България. Евала им правя на такива типове!

Редактирано от herbari